تأکید مقام معظم رهبری بر مضرّ بودن دوقطبی برای دولت و ملت، نصحیت گروهی و جریانی نیست. ایشان به نگاه کلان خود، این گرا و جهت را نشان میدهند که دوقطبیسازی کاذب برای هر فرد یا جریانی که پیروز انتخابات آتی باشد ضرر خواهد داشت.
سرویس سیاست مشرق - «ما از پذیرش ترامپ بهعنوان رئیس جمهوری ایالات متحده خودداری میکنیم و از پذیرش فرامین دولتی که افرادی متعصب را به قدرت برساند، خودداری میکنیم»؛ این عبارت را یکی از گروههای معترض به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در صفحهای موسوم به NOTMYPRESIDENT#منتشر کرده است.[1]
نشریه لسآنجلس تایمز گزارش داد که مخالفان ترامپ با مشتهای گرهکرده، صدای سوت و کف و همراه با خودروهایی که بوق میزدند در اطراف ساختمان شورای شهر لسآنجلس تجمع کرده و شعار «رئیس جمهوری من نیست» را سر میدادند
به واقع، ترامپ یک ظرف سیاسی با خلأ بزرگ است که باید هر چه زودتر پر شود، شکی نیست که «آدمها»یی که قرار است مشاغل کلیدی را در کابینه او پر کنند، نقش پررنگی در تعیین خط مشی برای یک شخصیت بدون کارنامه سیاسی خواهند داشت.
سرویس جهان مشرق - "دانلد جی. ترامپ" با کمک یک حلقه محدود و بسیار نزدیک از مشاورانش توانست در انتخابات ریاست جمهوری پیروز شود، اما بحث اداره یک حکومت فدرال به بزرگی دولت ایالات متحده به همین سادگی نیست.
به جای کادری نسبتا خصوصی از اعضای خانواده و همکاران بسیار وفادار، ترامپ ناچار است حلقه خود را توسعه دهد- کابینه، تیم مشاوران، استراتژیستها و هزاران منصب فرعی تر و کوچک تر.
ترامپ بلافاصله بعد از دیدار با اوباما در کاخ سفید توئیت کرده بود: "روز شلوغی در نیویورک برنامه ریزی شده. خیلی زود تصمیمات مهمی اتخاذ می شود درباره افرادی که قرار است حکومت را بگردانند!"
اگرچه مسؤولان دولتی اصرار دارند بگویند برجام تمام مشکلات و موانع و تحریمها را برداشته است ولی مرد شماره یک هستهای دولت، گویا نظر دیگری دارد و اعترافات وی حاکی از مشکلات و گرفتاریهای جدی است که دولت هیچ پاسخی برای آن ندارد.
سرویس سیاست مشرق –برجام در حوزه لغو تحریم های بانکی از ابتدا با مشکلات عدیدهای رو به رو بوده است. ماجرای بسته بودن سویفت از جمله مواردی بود که در ابتدای سال جاری توسط «هاینتس فیشر» رئیسجمهور اتریش در گفتگو با رسانه ملی در حوزه تراکنشهای بانکی مطرح شد. فیشر بیان داشت که سوئیفت بسته است و بانکی مراودات مالی با ایران انجام نمی دهند. اما همین موضوع مورد انتقاد تیم هستهای کشورمان قرار گرفت و سیدعباس عراقچی که آن روزها بیشتر رسانهای بود بیان داشت که سوئیفت باز است.
چرا اسلام اجازه سازش با استکبار را نمی دهد؟
چرا با قطب استکبار و محاربین با حکومت اسلامی نمیتوان سازش کرد؟ اگر مبارزه با استکبار همیشگی است، پس چرا پیامبر(ص) در حدیبیه با قریش صلح کرد؟
به گزارش مشرق، بعد از سقوط سیطره قطب استکبار بر دنیا، آن موقع دیگر فرقی بین کفار باقیمانده وجود نخواهد داشت. آن موقع است که اسلام برائت عمومی از همه کفار اعلام میکند و مرگ بر روسیه و چین و آمریکا و همه کفار به صورت علی السویه اعلان میشود. سوره برائت به هیمن مسئله اشاره دارد. بعد از فتح مکه برخی از کفار در شبه جزیره باقی مانده بودند که هنوز مستکبرانه در مقابل پیامبر(ص) می ایستادند و تسلیم نمیشدند. لذا سوره برائت بر پیامبر(ص) نازل شد.
با وقوع انقلاب اسلامی، آمریکا سلطه خود در ایران را از دست داد و برای بازگرداندن احاطه خود در این کشور دست به هر اقدامی زد.
به گزارش مشرق، سقوط شاه از نظر استراتژیک نتایج مصیبت باری برای آمریکا به بار آورد و از نظر سیاسی برای خود کارتر فاجعه آمیز بود؛لذا آمریکا بزرگترین بازنده شد که با وقوع انقلاب، سلطه خود را در ایران از دست داد و برای بازگرداندن احاطه خود در ایران دست به هر اقدامی زد. حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) بارها از دشمنی آمریکا با ایران، جنایتهای این شیطان بزرگ گفته اند ولی در این اواخر، برخی با بزک کردن آمریکا سعی دارند تا ملت ایران اسلامی را به اعتماد به آمریکا تشویق کنند. در ادامه برای مشخص شدن چهره خبیث آمریکا، برخی از جنایات شوم این شیطان بزرگ در ایران را قبل و بعد از انقلاب مورد استفاده قرار می دهیم.
حضرت آیت الله خامنه ای سکوت دولتها و حتی علما، فعالان سیاسی، روشنفکران و نخبگان جهان اسلام در قبال شهادت ۷ هزار زائر بیگناه را، «بلای بزرگ امت اسلامی» خواندند.
به گزارش مشرق، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) در دیدار خانواده های شهدای مِنا و مسجدالحرام، کوتاهی و بیکفایتی آل سعود در این حادثه را، اثبات مجدد بی لیاقتی این شجره خبیثهی ملعونه در تصدی و اداره حرمین شریفین خواندند و تأکید کردند: اگر راست می گویند و در حادثه بی تقصیرند، بگذارند یک هیأت حقیقت یاب اسلامی- بین المللی، واقعیات مسئله را از نزدیک بررسی و روشن کند.
حضرت آیت الله خامنه ای، دیدار با خانوادههای شهیدان منا و مسجدالحرام را یادآور حوادث دردناک سال گذشته دانستند و افزودند: حادثه منا و جان باختن حاجیان ایرانی در حال عبادت و با لبان تشنه و در زیر آفتاب سوزان، حادثهای عمیقاً غمانگیز و فراموشنشدنی است، البته این حادثه ابعاد گوناگون و روشنگری از لحاظ سیاسی، اجتماعی، اخلاقی و دینی دارد که این ابعاد نباید فراموش شوند.
عزیز حسنی گفت: در درگیری که اخیراً در منطقه کانی سیو سردشت اتفاق افتاد ۸ نفر از اعضای عضو ضد انقلاب توسط سربازان امام زمان (عج) به هلاکت رسیدند.
به گزارش مشرق، عزیز حسنی در درگیری روز گذشته میان تنی از اعضای حزب منحله دموکرات با سربازان گمنام امام زمان (عج) اشاره کرد و اظهار داشت: این درگیری در روستای کانی سیو شهرستان سردشت رخ داد و سبب به هلاکت رسیدن 8 تن از اعضای عضو ضد انقلاب شد.
فرماندار سردشت گفت: خوشبختانه در این درگیری تلفات جانی به هیچ یک از نیروهای مدافع جمهوری اسلامی ایران وارد نشد.
وی تصریح کرد: نیروهای نظامی و امنیتی در شمال غرب کشور پیوسته تحرکات اشرار و گروهکهای ضد انقلاب را رصد میکنند و با واکنش به موقع به تحرکات آنان اجازه هیچ گونه اخلال در امنیت منطقه را به کسی نمیدهند.
در پیام مقام معظم رهبری به فاجعه منا و نقش حاکمان بیدین و بیوجدان سعودی در شکلگیری این فاجعه بزرگ اشاره شده است. حاکمانی که با نام خادمان حرمین، حریم حرم امن الهی را شکسته و میهمانان خدای رحمان را در روز عید در منا و پیش از آن در مسجدالحرام قربانی کردند.
به گزارش مشرق، پیام مهمی که رهبرمعظم انقلاب دیروز در آستانه ایام حج خطاب به مسلمانان سراسر جهان و حجاج بیتالله الحرام، صادر فرمودند، حائز نکات بسیار با اهمیتی بود؛ بخش اعظم پیام مزبور پیرامون حکام فتنهانگیز سعودی و افشای واقعیت هتّاک و بیایمان و وابسته و مادّی آنان بود.
در این پیام نغز و قاطع، به فاجعه منا و نقش حاکمان بیدین و بیوجدان سعودی در شکلگیری این فاجعه بزرگ اشاره شده است. حاکمانی که با نام خادمان حرمین، حریم حرم امن الهی را شکسته و میهمانان خدای رحمان را در روز عید در منا و پیش از آن در مسجدالحرام قربانی کردند.
ولایتی با یادآوری این نکته که بنیانهای بنیامیه پس از ماجرای کربلا ریشهکن شد، گفت: قطعاً کربلای منا که هزاران نفر از مردم بیگناه کشورهای اسلامی از جمله ایران در آن شهید شدند، ریشه آل سعود را خواهد کند.
به گزارش مشرق، علی اکبر ولایتی مشاور رهبر معظم انقلاب در امور بین الملل در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم با اشاره به پیام مهم رهبر انقلاب درباه حج، این پیام را پیامی قاطع و تعیین کننده عنوان کرد و گفت: رژیم آل سعود در طی سالهای گذشته اقداماتی را انجام داده که نظیر آن را در تاریخ اسلام کمتر میتوان یافت.
مشاور رهبر معظم انقلاب در امور بین الملل تاکید کرد که آل سعود در منطقه غرب آسیا به عنوان چماق آمریکا عمل میکند.
نزاع اخیر میان شبه نظامیان کرد مورد حمایت آمریکا و دولت سوریه نشان میدهد که داعش هدف اصلی آمریکا نیست و این کشور به دنبال «نیروهای میدانی نیابتی» در سوریه است تا پروژه بزرگتر خود را به پیش ببرد.
سرویس جهان مشرق - گزارش های حکایت از درگیری مسلحانه سنگین میان شبه نظامیان کرد و نیروهای دولت سوریه دارد که تمرکز این درگیری ها در شرق سوریه و در شهر «حسکه» است. گویا نیروهای سوری در آستانه عقب نشینی کامل از منطقه هستند.
هجوم نیروهای کرد با پشتیبانی هوایی آمریکا و حضور نیروهای عملیات ویژه آمریکا انجام می گیرد. استفاده ارتش سوریه از قدرت هوایی برای کنترل روند پیشرونده مناقشه، ظاهرا تحت تاثیر ایجاد یک «منطقه پرواز ممنوع اعلام نشده» توسط آمریکایی ها در شرق سوریه، محدود شده است.
رویترز در گزارشی با عنوان «کردهای سوریه نبرد با دولت را بردند، ترکیه علیه آن ها بسیج شده است» نوشت:
" نیروهای کرد سوریه تقریبا به طور کامل کنترل حسکه را به دست گرفته اند، در حالی که روز سه شنبه نبرد یک هفته ای دو طرف با آتش بس، موقتا پایان یافت. با مستحکم تر شدن موضع کردها در شمال شرق سوریه، ترکیه به تلاش های خود برای متوقف کردن نفوذ ان ها شدت بخشیده است."
شبه نظامیان کرد YPG، که بخش مهمی از کارزار ضدداعش به رهبری آمریکا را تشکیل می دهند، همین حالا هم کنترل بخش هایی قابل توجه از شمال سوریه را در دست دارند که از زمان شروع جنگ داخلی سوریه در 2011 از نوعی خودمختاری برخوردار شده است."
تحلیل گران همدل با عملکرد کردها، به ویژه نقش آن ها در نبرد با خلافت خودخوانده دولت اسلامی، این تحولات را گامی مثبت در جهت تشکیل یک «کردستان» بزرگ و مستقل می بینند.
نیروهای ویژه آمریکا در شرق سوریه
اما واقعیات میدانی حاکی از آینده ای محتمل تر از تصویر کنونی و ناخوشایندتر است.
نسخه کردی اسراییل
مقاله واشینگتن پست با عنوان «درون نیروهای مبارز کرد: سربازان میدانی نیابتی آمریکا در جنگ علیه دولت اسلامی» مدعی شده است:
" گرچه نیروهای آمریکایی در نواحی تحت کنترل کردها حاضر به مصاحبه نشدند، اما همه جا شواهد حضور آن ها و تمرکز بر موصل دیده می شود. ایالات متحده هم در عراق و هم در سوریه به دنبال نیروهای زمینی نیابتی است تا با دولت اسلامی بجنگند. این سیاستی است که توفیقات اخیر را در بازپس گیری شهر الرمادی توسط نیروهای عراقی رقم زده است. اما موصل، یکی از بزرگ ترین ودیعه هایی که به دست دولت اسلامی افتاده، آزمون بزرگی هم برای نیروهای عراقی و هم کردها خواهد بود. مقامات آمریکایی می گویند شاید ماه ها طول بکشد که نیروهای محلی آموزش و تجهیزات لازم را برای پیشروی به سوی مواضع مستحکم شبه نظامیان داعش در این شهر دریافت کنند."
اما در پرتو نزاع اخیر میان شبه نظامیان کرد مورد حمایت آمریکا و دولت سوریه آشکار شده است که دولت اسلامی هدف اصلی آمریکا نیست. آمریکا در واقع به دنبال «نیروهای میدانی نیابتی» در سوریه بوده است، لیکن بسیار قبل تر از تبدیل داعش به یک برَند ژئوپلیتیکی در منطقه و با هدف سرنگونی دولت سوریه، نه پاکسازی سوریه از تروریست هایی که خود ایالات متحده در وهله نخست، ورود آن ها را به صحنه نبرد میسر کرد.
در همین پس زمینه است که می توان دید که کردها مورد استفاده قرار می گیرند تا اول سوریه نابود شود، بعد جناح های مختلف آن ها علیه یکدیگر و علیه کشورهایی که در آن ها حضور دارند تحریک گردند تا در نهایت کردها وضعیت یک «شبه دولت» همیشه وابسته را پیدا کنند که به عنوان یک اهرم فشار توسط واشینگتن، لندن و بروکسل مورد استفاده قرار خواهند گرفت.
نیروهای کردی که اجازه دادند در جهت منافع غربی ها مورد استفاده قرار گیرند، در کنار افراط گرایان جهادی چون القاعده در انشقاق و ویرانی عراق نقش داشتند و اکنون از آن ها علیه سوریه استفاده می شود و به زودی رو به سوی ایران هم می کنند.
گزارش موسسه «استراتفور» با عنوان «کردهای ایران دوباره به سلاح روی می آورند»، از هم اکنون چشم اندازی اولیه از آن چه که قرار است در آینده ای نزدیک مناقشه ای وسیع تر با ایران باشد، ترسیم می کند، آینده نزدیکی که اهداف و منافع آمریکا در شرق سوریه محقق شود و توسعه یابد. استفاده آمریکایی ها از کردها، مصداق امروزی سیاست امپریالیستیِ دیرین «تفرقه بیانداز و حکومت کن» است. آن چه کردها «گمان می کنند» برایش می جنگند، در واقع ربطی به انگیزه های اصلی پشت پرده تسلیح، تعلیم و سازماندهی آن ها توسط غربی ها ندارد. محتمل ترین سناریو- اگر اکثریت نیروهای مسلح کرد همین رویه را حفظ کنند- این است که ان ها برای تجزیه و نابودی سوریه و ایجاد یک آشوب دیرپا مورد استفاده قرار گیرند، آشوبی که دامن خود آن ها را هم خواهد گرفت.
نیروهای خارجی که در کنار شبه نظامیان کرد «واحدهای حفاظت خلق» حضور دارند
این سناریو ضرورتا منجر به اتکای سنگین کردها به پشتیبانی خارجی برای بقاء در آشوب پیش گفته خواهد شد که هدف غایی آن ایجاد یک نسخه کردی از اسراییل است- دولتی ساختگی و نابالغ که تا همیشه متکی به حمایت غربی هاست و توسط رژیم دست نشانده فاسد و غیرمنتخب اداره می شود. این آینده یک جنگ دایمی با ترکیه، باقی ماندهی سوریه، عراق و منازعه فزاینده با ایران است که نه برآمده از آرزوها و منافع اصیل مردم کرد، که ناشی از آمال ایدئولوژیک تحمیل شده از سوی غربی ها برای تضعیف قدرت ایران و اعاده هژمونی آن ها بر کل منطقه است.
داستان کردها هنوزکاملا تمام نشده است
علی رغم تاریک بودن چشم انداز اقدام کردها در ابزارشدن برای منافع غربی ها، که هدف آن ایجاد آشوبی است که گریبان خود کردها را هرگز رها نخواهد کرد- چنین چشم اندازی هنوز کاملا ناگزیر نیست.
روسیه و ایران هنوز نفوذ چشمگیری در میان جناح های کردی منطقه دارند و می توانند به تعدیل خسارات ناشی از برنامه آمریکا برای تجزیه سوریه از طریق نیروهای نیابتی کرد، کمک کنند. در حالی که این امر شاید مستلزم دادن پاره ای از امتیازات از سوی دولت سوریه برای حدی از خودگردانی در مناطق کردنشین این کشور باشد، اما در نهایت می تواند موجب خاتمه یافتن یا دست کم تعدیل مناقشه چندین ساله ای باشد که غرب آسیا و شمال آفریقا را عمیقا تحت الشعاع خود قرار داده است. به علاوه، در صورتی که سوریه و متحدانش بتوانند در عرصه میدانی تغییر ناگهانی چشمگیری ایجاد کنند و تحرکات جدید ترکیه هم حقیقتا برآمده از فاصله گیری ان از نفوذ ناتو باشد، می توان به پایان یافتن یا حداقل تعدیل عملیات آمریکا در شرق سوریه و منزوی شدن نیروهای کرد تحت حمایت آمریکا و در نتیجه سوق یافتن آن ها به مذاکره امید داشت.
در حالی که این احتمالات وجود دارند، تلاش های عظیم دیپلماتیک، سیاسی، اقتصادی و نظامی هم برای بازگرداندن نیروهای کرد تحت حمایت آمریکا به واقعیت مورد نیاز است.
پایگاه تحلیلی المانیتور در تحقیقات خود پی برده است که گروه تروریستی منافقین برای براندازی نظام ایران و لابی در میان نمایندگان کنگره و مقامات آمریکایی به منظور پیشبرد اهداف خود هزینههای میلیونی صرف میکند.
به گزارش مشرق، پایگاه تحلیلی «المانیتور» در گزارشی مبسوط که میگوید حاصل مطالعه «صدها سند» مالی است، فهرستی را از مبالغی که رژیم صهیونیستی و کشورهای خاورمیانه صرف لابیگری در آمریکا کردهاند، منتشر کرده است.
در بخشی از این گزارش به لابیگری منافقین در خارج از ایران اشاره کرده است و در گزارشی تحت عنوان «ایرانیان در آمریکا علیه روابط حسنه آمریکا با ایران مبارزه کردند» به هزینههایی که گروههای تروریستی منافقین علیه دولت ایران صرف کردهاند، اشاره کرده است.
طبق این گزارش، شماری از اتباع ایرانی در آمریکا به دو سازمانی پیوسته بودند که این دو سازمان نظرات کاملاً متفاوتی درباره چگونگی رویارویی واشنگتن با تهران از پایان دادن به تحریمها گرفته تا براندازی نظام ایران داشتند.
با تجاوز نظامی ترکیه به خاک سوریه و اشغال بخش هایی از آن معادلات سیاسی و نظامی در این کشور دستخوش تحولات ویژهای خواهد شد.
سرویس جهان مشرق - برای مخاطبان مشرق که طی سه سال گذشته پیگیر «سلسله گزارشهای تحلیلی - میدانی سوریه» بودهاند، از تحولات میدانی در جبهههای «حلب و دمشق» گزارشهایی تهیه شده است که در ادامه میخوانید.
جبهه های نبرد در بخش های مختلف سوریه طی روزهای گذشته صحنه تحولات میدانی ویژه ای بوده است. از تشدید نبردها در جبهه های جنوبی و غربی حلب با تغییر معادلات سیاسی - نظامی ناشی از تجاوز نظامی ارتش ترکیه به خاک سوریه و اشغال شهر مرزی جرابلس همگی بیانگر ورود پرونده بحران در این کشور به مراحل جدید می باشد.
طبیعی است که ارتباطات امنیتی و سیاسی آلیانس با اسرائیل، انگلستان و سرویسهای غربی حضور او را از یک اقدام اقتصادی چالشی امنیتی تبدیل خواهد کرد. آیا دستگاههای امنیتی و در رأس آنها وزارت اطلاعات نسیت به این سفر حساس هستند؟
به گزارش مشرق، شاید قرار است این هفته یا چندهفته بعد عدهای در فرودگاه مهرآباد منتظر باشند تا از «سِر آلیانس»- این فعال اقتصادی انگلیسی- استقبال کنند. اما همانها شاید همانقدر که از استقبال او خوشحال هستند، از حاشیهساز شدن سفر آلیانس به تهران نیز دلواپس باشند. چراکه سر آلیانس نه یک فعال اقتصادی معمولی بلکه یک چهره بدنام سیاسی امنیتی نیز هست.
سال گذشته برخی اخبار از تلاش یکی از نزدیکان حاشیهساز یک مقام ارشد دولتی برای ارتباط با آلیانس و باز کردن پای او به مناسبات داخلی اقتصادی شنیده شد. اما طی ماههای گذشته نیز برخی لابیهای اقتصادی ایرانی دیدارهایی با داوود آلیانس داشتهاند و گویا مقرر شده همکاریهایی بین مجموعه اقتصادی او و برخی طرفهای ایرانی در زمینه صادرات و واردات انجام شود.
اظهارات مداخلهجویانه و مواضع گستاخانه سفیر سعودی در عراق به ویژه طی ماههای اخیر که نبرد با داعش در این کشور به مرحله سرنوشتسازی رسیده است، در نهایت کارد را به استخوان دولت بغداد رساند.
به گزارش مشرق، وزارت خارجه عراق اخیرا اعلام کرد که این کشور به صورت رسمی درخواست تغییر سفیر سعودی در بغداد را به مقامات ریاض ابلاغ کرده است. «احمد جمال» سخنگوی وزارت خارجه عراق ضمن اعلام این خبر، تأکید کرد: «دولت بغداد به این نتیجه رسیده است که سفیر سعودی در عراق باید تغییر کند».
«ثامر السبهان» سفیر سعودی در عراق طی ماه های اخیر جنجال های زیادی را در این کشور به پا کرده است. وی بارها با اظهارنظر علیه نیروهای حشد الشعبی در عراق، در امور داخلی این کشور مداخله کرده است. سفیر سعودی در عراق در یکی از آخرین اظهارنظرهای خود علیه حشد الشعبی مدعی شده بود: عدم مشارکت نیروهای حشد الشعبی در عملیات آزادسازی استان الانبار به دلیل مخالفت اهل تسنن ساکن این استان با آنها بوده است.
حقیقت این است که سود کلانی که در بازار حشیش آمریکا خوابیده است، چنان وسوسه انگیز است که پای لابی گران قوی و پرنفوذ را هم به مساله قانونی کردن «مصرف پزشکی» یا «تفننی» باز کرده است.
سرویس جهان مشرق - «حشیش برای فقرا!». این می تواند شعار جدید مدافعان قانونی شدن حشیش در ایالات متحده باشد. در 1996، کالیفرنیا اولین ایالتی بود که کاربرد پزشکی «حشیش»یا «بنگ»(ماری یوانا، کانابیس) را قانونی کرد. اکنون در 25 ایالت امریکا کاربرد «تفننی» یا «پزشکی» این ماده، قانونی است که «ناحیه کلمبیا»(دی سی، شامل شهر واشینگتن) نیز یکی از آن هاست.
ایالت کلرادو و واشینگتن اولین ایالاتی بودند که قانونی بودن مصرف «تفننی» حشیش را در 2012 به تصویب رساندند. انتظار می رود که دست کم 5 ایالت دیگر هم در رای گیری ماه اکتبر به مجاز بودن کاربرد «تفننی» حشیش رای بدهند.
در بحث هوا فضا دو اقدام اساسی و جدید را داشتهایم، نخست تأسیس پایگاه پرتاب عاملهای ماهواره است که با توان داخلی طراحی و تولید شده و میتوانیم تا مدار 500 کیلومتری زمین را رصد کنیم.
به گزارش مشرق، سردار حسین دهقان دقایقی پیش پس از حضور در اصفهان در نشست خبری اظهار داشت: هفته دولت فرصتی برای مسئولان اجرایی کشور است تا ضمن ارائه گزارشی از فعالیتهای دولت، اقدامات انجام شده در استانها را ارزیابی و نقایص را شناسایی و با تمرکز در خدمت به مردم، برای توسعه ملی تلاش کنند.
گرچه این لژیون زیرمجموعه ارتش فرانسه است، اما از هر کشور دیگری هم داوطلب میپذیرد. هم اکنون حدود یک چهارم کل نیروهای آن را فرانسویها تشکیل میدهند.
سرویس جهان مشرق - زبدهترین نیروی رزمی فرانسه احتمالا در کارزار ائتلاف بین المللی علیه داعش به کار گرفته خواهد شد.
به گزارش روزنامه بریتانیایی «اکسپرس»، سربازان عملیات ویژه فرانسه همین حالا هم در لیبی، سوریه و عراق ماموریت هایی را انجام می دهند. حضور آنها در منطقه بعد از آن آغاز شد که رییس جمهور فرانسه، فرانسوا اولاند، بعد از حملات منتسب به داعش در این کشور، علیه گروه «دولت اسلامی عراق و شام»(داعش) اعلام جنگ کرد. این حضور تاکنون کم شمار و محدود بوده است، ولی تقاضاها در این کشور برای استفاده گسترده تر از این نیروی زبده رزمی افزایش یافته است.
رویدادهای اخیر این حقیقت را روشن کرده است که عربستان با واگذاری امتیازات اقتصادی به روسیه - هرچقدر هم که فریبنده باشند - نمیتواند روسیه را از ایران و سوریه دور کند.
به گزارش مشرق،اندیشکده آمریکایی «کشورهای عرب خلیج فارس در واشنگتن» در یادداشتی به قلم مارک کاتز نوشت: دیپلماسی سعودی طی چندین سال، با نگاه به چشماندازهای روابط اقتصادی بهتر بین عربستان سعودی، شورای همکاری کشورهای خلیج فارس و روسیه، در جهت ترغیب مسکو به قطع حمایتش از بشار اسد و همچنین ایران تلاش کرده است.
بامداد امروز یک هواپیمای مسافربری مأموریت داشت تا سران ردهبالای منافقین را از عراق به آلبانی انتقال دهد.
به گزارش مشرق، یک هواپیمای مسافربری مأموریت داشت تا در بامداد روز چهارم شهریور سران رده بالای منافقین که گفته میشود نزدیکترین افراد به مسعود رجوی سرکرده این سازمان هستند را از عراق فراری دهد.
بر پایه این خبر هواپیمای مذکور قرار بود بیش از صد نفر از اعضای منافقین را در فرودگاه بغداد سوار کرده و از مسیری ویژه به اروپا منتقل نماید.
منابع خبری اعلام کردند «نیروهای ویژه مشترک ارتش ترکیه» و «نیروی هوایی» ائتلاف موسوم به «ضدداعش» به رهبری آمریکا، با ورود به خاک سوریه عملیات نظامی مشترکی را در شهر جرابلس (در شرق حلب) با هدف اعلامی بیرون راندن داعش از این منطقه آغاز کردهاند.
به گزارش مشرق، دفتر رسانهای دولت ترکیه اعلام کرد: نیروهای ویژه ارتش ترکیه بامداد روز گذشته با حمایت جنگندههای ائتلاف به رهبری آمریکا عملیاتی را در شمال سوریه و در شهر مرزی جرابلس انجام دادند تا تروریستهای داعش را از مناطق مرزی ترکیه و سوریه پاکسازی کنند.
فرد و یا گروهی که قصد دارد در سطح کلان و تعیین کننده به کار سیاسی روی آورد، برای کاهش لغزشهای سیاسی و مصون ماندن از خطاهای راهبردی نسبت به نظام باید معیار سیاسی نجاتبخشی برای خود فراهم آورد.
سرویس سیاست مشرق - نبود معیار سیاسی کار آمد، تضمین کننده و فصل الخطاب در فتنه 88 نزد سران فتنه، آنها را به ورطه سقوط کشاند و وجاهت و امتیاز سیاسی برخی از چهرههای شاخص را کاهش داد.
رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر جمعی از ائمه جماعت استان تهران با رجوع چندباره بسیار تأمل برانگیز به مسائل فتنه 88 و اشاره به نکته ناگفتهای درباره خبط بزرگ یکی از سران فتنه که تنها به وی محدود نمیشده است، فرمودند: «در ایام فتنه در سال 88 اول کار، بنده یکی از این سران فتنه را خواستم و به او گفتم که آقاجان، این کاری که شما شروع کردهاید و دارید میکنید، دست بیگانگان خواهد افتاد و دشمن از این استفاده خواهد کرد؛ شما حالا به ظاهر درون نظام هستید، با نظام هستید و به قول خودتان
یک روزنامه لبنانی در سالروز فاجعه حمله شیمیایی به غوطه شرقی به بررسی موضوع دستیابی گروههای تروریستی سوریه به تسلیحات شیمیایی پرداخته است.
به گزارش مشرق، روزنامه الاخبار لبنان در مطلبی به سابقه در اختیار داشتن سلاح های شیمیایی از سوی گروه های مسلح تروریستی و تکفیری در سوریه اشاره کرده و در مقاله ای نوشت: جنایت حمله شیمیایی به منطقه الغوطه باعث شد دمشق ناوگان سلاحهای شیمیایی خود را منهدم کرده و به معاهده منع اشاعه تسلیحات شیمیایی بپیوندد، اما این موضوع به معنای خالی بودن کشور از این سلاحهای کشنده نیست.
حسکه طی 24 ساعت گذشته صحنه ناآرامیهای گسترده ناشی از درگیری میان ارتش و تروریستهای تجزیه طلب بوده است.
سرویس جهان مشرق - برای مخاطبان مشرق که طی سه سال گذشته پیگیر «سلسله گزارشهای تحلیلی - میدانی سوریه» بودهاند، از تحولات میدانی در جبهههای «حلب، دمشق و حسکه» گزارشهایی تهیه شده است که در ادامه میخوانید.
با گذشت چند روز از اعلام رسمی سیطره شبه نظامیان چند ملیتی مورد حمایت دولت آمریکا بر منبج واقع در حاشیه شمالی استان حلب سوریه تفاصیل جدیدی از چگونگی انتقال امن تروریستهای تکفیری داعش از این شهر منتشر شده است.
سرویس جهان مشرق - با گذشت چند روز از اعلام رسمی سیطره شبه نظامیان چند ملیتی مورد حمایت دولت آمریکا بر منبج واقع در حاشیه شمالی استان حلب سوریه تفاصیل جدیدی از چگونگی انتقال امن تروریستهای تکفیری داعش از این شهر منتشر شده است.
بنابر این گزارش، پس از محاصره سه ماهه منبج و بمباران های بی امان هواپیماهای آمریکایی علیه این شهر که بر اساس اطلاعات دریافتی از شبه نظامیان کرد چند ملیتی صورت گرفته و طی آن صدها غیرنظامی کشته شدند، فرماندهان داعش تصمیم گرفتند تا پیشنهاد ائتلاف موسوم به "قوات سوریا الدیموقراطیه" تحت فرماندهی آمریکا برای انتقال امن توان نظامی و تسلیحاتی این گروه از منبج به شهر جرابلس واقع در نقطه صفر مرز استان حلب سوریه با ترکیه را بپذیرند.
نگاهی به اظهارات و بیانیههای اخیر جبهه النصره حاکی از محدود شدن عملیات در سوریه است حال آنکه در پشت پرده نقشهای وحشیانه برای حمله به منافع آمریکایی با استفاده از راههای مختلف در جریان است.
به گزارش مشرق به نقل از روزنامه السفیر، هرچند اظهارات سرکردگان النصره حاکی از محدود شدن عملیات آن در سوریه است اما واقعیت این است که این گروه تروریستی درحال طراحی راههای مختلف برای حمله به اهداف آمریکایی است و در این خصوص گوی وحشیگری را از داعش ربوده است.
اگرچه منافقین آنچنان مطرود مردم ایران هستند که هیچ ظرفیتى را براى غائلهآفرینى در داخل ندارند، اما ورود اینگونه بیت منتظرى به صحنه حمایت از منافقین بعد از نزدیک به ۳۰ سال از آن ماجرا، عمدتاً با هدف تحریک نسل جوان براى غائلهآفرینى آینده است.
به گزارش مشرق، هفته گذشته دفتر آقاى منتظرى فایلى صوتى از ادعاهاى مرحوم منتظرى را پیرامون اعدام تعدادى از محکومین منافقین در سال 1367 در سایت این دفتر قرار داد که بازتاب گستردهاى در رسانههاى بیگانه و شبکههاى مجازى پیدا کرد و سبب شد که بار دیگر حضرت امام(ره) و نظام جمهورى اسلامى بهدلیل برخورد قانونى با این گروه تروریستى که عامل به شهادت رساندن قریب به 16 هزار نفر از مردم و مسؤولان کشور بودند، مورد نقد دشمنان انقلاب اسلامى قرار گیرند.
به لطف رسانههای دموکرات، تمام آنچه بسیاری از ناظران خارجی درباره دانلد ترامپ میدانند در سیاستهای ضدمهاجرت او خلاصه میشود، اما بررسی دقیقتر سوابق کلینتون هم چندان او را صلحطلب نشان نمیدهد.
سرویس جهان مشرق- گردهمایی ملی دموکراتها روز پنجشنبه 7 مرداد (28 جولای) به پایان رسید. در این مراسم، هیلاری کلینتون به عنوان نامزد رسمی و قطعی دموکراتها در انتخابات ریاستجمهوری سال جاری معرفی شد[1]. بر خلاف گردهمایی یک هفته قبل جمهوریخواهان[2]، نشست دموکراتها از وزن سیاسی بالایی برخوردار بود. در حالی که «تد کروز» و «مارکو روبیو» رقبای ترامپ و از معدود شخصیتهای سیاسی حزب جمهوریخواه که در نشست ملی این حزب شرکت کرده بودند، به جای حمایت مستقیم از ترامپ، مردم آمریکا را به رأی دادن «بر اساس وجدان» خود دعوت کردند[3]، در مراسم دموکراتها شخصیتهای متعدد و تراز اول دنیای سیاست در آمریکا در سخنرانیهای خود از کلینتون حمایت نمودند. از جمله این افراد، جیمی کارتر رئیسجمهور سابق، بیل کلینتون رئیسجمهور سابق و همسر هیلاری کلینتون، «جو بایدن» معاون اول اوباما، و باراک و میشل اوباما رئیسجمهور و بانوی اول آمریکا بودند.
میگوید از ساعت 12شب تا 5 صبح، حکومت در دست معتادها و موادفروشهاست و کسی جرات بیرون آمدن از خانه را هم ندارد.
به گزارش سرویس جامعه مشرق؛ در دل پایتخت، کمی آنسوتر از برج های سربه فلک کشیده و خیابان های پر ازدحام از ماشین های لوکس، فقر حرف اول و آخر را می زند. دیدن کوچه هایی تنگ و تاریک با خانه هایی کوچک و قدیمی که با بی ذوقی تمام در هم تنیده اند بی اختیار آدم را به لوکیشن فیلمفارسیها می برد.
فیلم هایی که برای جوان های امروز نامانوس است و شاید به سختی در باورشان بگنجد، هنوز هم می توان آن کوچه های باریک، آدم های رنجور و دردهای پررنگ از اعتیاد و مواد مخدر را به عینه در شهر برج ها و خانه های میلیاردی با چشم دید و آدم هایش را لمس کرد؛ بنبستهایی با عرض کمتر از نیم متر، خانه های قدیمی و کوچک که از هر کدام چندین بچه قد و نیم قد بیرون می آید و ولوله ای که در کوچههای درهم تنیده ذهنت را هر چه بیشتر به سمت تفاوت طبقاتی سوق می دهد.
در ۲ درگیری مسلحانه با تروریستهای تکفیری در شمالغرب استان کرمانشاه و شهر کرمانشاه ۲ تیم تروریستی منهدم و ۳ تروریست دستگیر شدند.
به گزارش مشرق، در پی کسب خبر ورود 3 عنصر تکفیری به شهر کرمانشاه از سوی سربازان گمنام امام زمان(عج)، موضوع با جدیت در دستور کار نیروهای اطلاعاتی، امنیتی و انتظامی این استان قرار گرفت.
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه در اعلام جزئیات این خبر، اظهار داشت: صبح امروز تیم ویژه عملیات انتظامی استان و نیروی ویژه نوپوی یگان ویژه با همکاری و هماهنگی سربازان گمنام امام زمان(عج) وارد عمل شدند و در یکی از محلات شهر با این تیم تکفیری درگیر شدند و همه آنها را به هلاکت رساندند.
* درگیری مسلحانه با تروریستها در شمالغرب استان کرمانشاه
همچنین در درگیری دیگری در شمالغرب استان کرمانشاه 4 داعشی به هلاکت رسیدند.
استاندار کرمانشاه نیز در گفتوگو با تسنیم در تشریح جزئیات درگیری نیروهای اطلاعاتی، امنیتی و انتظامی استان کرمانشاه با عناصر داعشی اظهار داشت: در این درگیری 4 نفر از عناصر داعش به هلاکت رسیدند و 3 نفر نیز دستگیر شدند.
مهدی گفت : طاهره جان! اگر من روزی شهید بشوم، چیکار میکنی؟ خواستند مصاحبه کنن چه می گویی؟ ته دلم لرزید. گفت : بالاترین درجه این است که به شما میگویند همسر شهید.
سرویس جهاد و مقاومت مشرق - چه کسی می داند جنگ چیست؟ چه کسی می داند فرود یک خمپاره قلب چند نفر را می درد؟ چه کسی می داند جنگ یعنی سوختن، یعنی آتش، یعنی گریز به هرجا، به هر جا که اینجا نباشد، یعنی اضطراب که کودکم کجاست؟ جوانم چه می کند؟ دخترم چه شد؟ ما کجای این سوال ها و جواب ها قرار گرفته ایم ؟ گلوله ای از لوله دوشکا شلیک می شود و در مبدا به حلقومی اصابت نموده و آن را سوراخ کرده و گذر می کند، حالا معلوم نمایید سرکجا افتاده است؟ کدام گریبان پاره می شود؟ کدام کودک در انزوا و خلوت اشک می ریزد؟ و کدام کدام...؟
جنگ، جنگ است، برای شیعیانی در آن طرف مرزها، حرامی ها نگاه چپ می خواستند به حرم عقیله بنی هاشم بیاندازند که غیور مردان ایرانی جلو نگاه و فکرهایشان را گرفتند. قاسم ، علی اکبر ، جعفر و عبدالله امام حسین ( علیه السلام) نیستند اما خود را می توانند شبیهشان کنند و از حریم عقیله بنی هاشم (علیه السلام) محافظت کنند. حتی اگر خونشان در این راه ریخته شود. مهدی خراسانی هم یکی از همین غیور مردان ایرانی است که فدای عقیله بنی هاشم (علیه السلام) شده است.
عربستان علاوه بر اینکه میکوشد از این گروهک منحوس برای ناامنسازی داخلی ایران بهره ببرد، در تلاش است تا با توسعه روابط آنها با بازیگران عرب، روابط دیپلماتیک ایران با این بازیگران را امنیتی کند.
به گزارش مشرق، چندی پیش محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در اقدامی عجیب و معنادار در پاریس با مریم رجوی سرکرده گروهک تروریستی منافقین دیدار کرد. این دیدار در داخل ایران بسیار خبرساز شد. برخی همسویی یک شخصیت «فلسطینی» با منافقین را سوژهای یافتند برای بیان نگاه انتقادیشان به سیاستهای ایران در قبال آرمان فلسطین و برخی هم از ضرورت موضعگیری رسمی ایران در قبال محمود عباس و ... سخن گفتند.
در این میان نگاه تحلیلی به این دیدار و کارگردانان اصلی آن که موضوع اصلی این مقاله است، محل بحث برخی دیگر بود. آنچه در ادامه میآید سعی دارد این دیدار را در چارچوب جنگ دیپلماتیک عربستان با ایران تبیین کرده و پیشنهاداتی را برای ممانعت از توفیق ریاض در این خصوص مطرح نماید.
«مارک والاس» مدیرعامل سازمان ایرانستیز «متحد علیه ایران هستهای» و «استیون لندمن» کارشناس آمریکایی در عین جهتگیریهای سیاسی کاملاً عکس هم، در یک موضوع اتفاقنظر دارند: «برجام هیچ چیز را تغییر نداده است».
سرویس جهان مشرق- یک سال پس از آنکه برجام به فرجام رسید و ایران به تمام تعهدات خود عمل کرد، مردم کشورمان همچنان در انتظار پیامدهای ملموسی هستند که قرار بود از این توافق در زندگیشان ببینند؛ اتفاقی که به خاطر عهدشکنیها و سنگاندازیهای آمریکا هنوز محقق نشده است. البته بدعهدی آمریکاییها مسئله تازهای برای ایرانیها (یا کشورهای دیگر جهان) نیست، اما از آنجایی که مذاکرات چهرهبهچهره و «توافق» هستهای دیدگاه برخی را در داخل کشور نسبت به دشمنی آمریکاییها تلطیف کرده بود، اکنون ممکن است اینگونه به نظر برسد که شاید عدهای «آمریکاستیز» درون ایران دارند تلاش میکنند توافق هستهای را به شکست بکشانند یا آمریکا را بدتر از آنچه که واقعاً هست، نشان دهند.
آیتالله امامی کاشانی با اشاره به اینکه حکام آل سعود میگویند ما خادم خانه خدا هستیم، خاطرنشان کرد: اینها در یمن چه میکنند، داعش را چگونه به وجود آوردند؟ مستکبران، دنیای اسلام را با پول آلسعود بهجان هم انداختهاند.
به گزارش مشرق، آیتالله محمد امامی کاشانی خطیب موقت نماز جمعه تهران در خطبههای عبادی - سیاسی نماز جمعه این هفته تهران با تبریک ایام دهه کرامت به عموم مسلمین جهان با اشاره به حدیثی از امام رضا(ع) گفت: باید دنیا و آخرت را با هم مشاهده کرد و خداوند زندگی را اینچنین قرار داده که اگر جامعه خداوند را در زندگی مشاهده کند به جامعه باسعادتی تبدیل میشود.
وی با اشاره به حدیثی از پیامبر(ص) که انسان چگونه به شکرگزاری خداوند بپردازد، اظهار داشت: نعمتها همه از طرف خداوند است و اگر انسانها نعمتها را ببینند و خداوند را شکر کنند جامعه به سعادت حقیقی خود میرسد. نگاه به دنیا باید پاییندستی و به دین بالادستی باشد.
فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: نمیتوان با مبانی غربی و با تکیه بر غرب مشکلات جمهوری اسلامی را حل کرد.
به گزارش مشرق، سردار علی فدوی شامگاه پنجشنبه در مراسم یادواره 1000 شهید شرق شهرستان اصفهان اظهار کرد: امروز رشادتها و دلاوریهای شهدای جمهوری اسلامی نه تنها جغرافیای سرزمینی ایران بلکه همه جغرافیای جهان اسلام و قلب جهان اسلام را در بر گرفته است؛ باید بر دامنهای پاکی که این شهدا را در دامان خود پروردند و این عظمت را آفریدند.
وی افزود: سلام و صلوات میفرستیم بر شهدای شرق اصفهان با بیش از 1000 شهید که در جایجای جبههها عظمت آفریدند و در همه صحنههای عملیاتی دفاع مقدس، رزمندگان این منطقه همواره مایه افتخار بودند.
نماینده طرقبه و چناران در مجلس با تأکید بر اینکه آمریکاییها هرگز جرأت حمله به ایران را ندارند، گفت: دشمنی آمریکا با ایران ربطی به برجام ندارد.
به گزارش مشرق، محمد دهقان نماینده مردم طرقبه و چناران در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سؤالی درباره فرافکنی دولت از نقض تعهدات آمریکاییها و اروپاییها در برجام، اظهار داشت: برای دولتمردان و ملت ایران طی 37 سال گذشته اثبات شده که آمریکا دشمن ماست.
*افراد خوشبین به آمریکا هم اذعان به دشمنی این کشور با ایران دارند
وی افزود: همان افرادی که حتی به آمریکا خوشبین هستند، اذعان میکنند که آمریکا دشمن جمهوری اسلامی ایران است، دلیل دشمنی آمریکا با ما بسیار مشخص است و آن حمایت دائمی و همهجانبه آمریکا از رژیم صهیونیستی است، این رژیم غاصب تاکنون صدها بار دشمنی خودش را با ایران اعلام کرده است.
چند هفته قبل از اجرای طرح و پس از حمله نظامی آمریکا به طبس توسط امدادهای غیبی، به طور غیر منتظره یکی از پاسداران کمیته انقلاب اسلامی به منزلی در خیابان مقدس اردبیلی تهران مشکوک و آن را زیر نظر میگیرد.
به گزارش سرویس تاریخ مشرق؛ بيترديد رويداد «كودتاي نوژه» را نميتوان جدا از سلسله رفتارهاي امريكا با نظام نوپا و اسلامي ايران ارزيابي كرد. هر چند شكست امريكا در صحراي طبس موجب شد تا مقامات اين كشور بهطور موقت انديشه عمليات نظامي عليه كشورمان را از سر بيرون كنند، اما اين حادثه باعث نشد تا آمريكاييان طرحهاي خرابكارانه خود را متوقف كنند، بلكه حمايت مستقيم از ضد انقلابيون، تحريك آنان و همچنين پشتيباني از رژيم بعث عراق در مرحله پس از شكست كودتا در دستور كار آنان قرار گرفت.
اما دانستن نحوه شكست كودتا هم جالب و عبرتآموز است. نزديك شدن به عوامل اين توطئه شوم به دو صورت انجام داده شد. يكي بهوسيله فعاليتهاي اطلاعاتي واحدهاي گوناگون امنيتي، اطلاعاتي و نظامي كشور و ديگر با افشاگريهاي خود عوامل كودتا. جالب آنكه شب قبل از كودتا، نزديكان امام ايشان را از اين توطئه آگاه كردند، حتي نيروهاي اطلاعاتي از امام خواستند براي احتياط اقامتگاه خود را ترك كنند، اما ايشان در پاسخ فرمودند: «از اينجا تكان نميخورم و همينجا هستم. هر كدام ميخواهند بروند.» (سید علی موسوی ، کودتا و ضد کودتا، دفتر نشر و فرهنگ اسلامی، پاییز 1360 ، ص 189)
مشاور کلینتون در گفتگو با PBS گفت: ما نیاز به یک رهبر جدید مصمم داریم که در مقابل ایرانیها و روسها در سوریه بسیار محکم و جدی برخورد کند و آنها را قلع و قمع کنیم.
سرویس جهان مشرق- در تازهترین حواشی انتخاباتی آمریکا، سخنان شب گذشته ترامپ علیه کلینتون در نوک پیکان جنجالها قرار گرفت. کار به جایی رسید که پای دختر مارتین لوترکینگ و سلمان رشدی -نویسنده مرتد کتاب آیات شیطانی- هم به قضیه باز شد. این جنجال بزرگ با ورود نامزد مستقل انتخابات همراه شد که به زعم کارشناسان «مهره» مخالفان ترامپ است. یکی دیگر از حواشی مهم بخصوص برای کشور ما، اظهارات «مایکل مورل» معاون رییس اسبق CIA در مورد لزوم کشتن ایرانیها و روسها در سوریه بود. از طرف دیگر، ویکی لیکس اعلام نموده که برای اطلاعات مفیدی که به روشن شدن قضیه مرگ مشکوک «ست ریچ» رییس بخش توسعه رای کمیته ملی دموکراتها منجر شود، 20 هزار دلار جایزه تعیین کرده است.
فرمانده کل سپاه گفت: رهبر انقلاب در یک سال اخیر نسبت به نفوذ دشمن هشدار دادند چون این خطر وجود دارد و این بعد از برجام جدی شده است.
به گزارش مشرق، سردار سرلشکر محمدعلی جعفری ظهر امروز در دیدار با فرماندهان ردههای مختلف سپاه کردستان در سنندج، با تبریک دهه کرامت، اظهار داشت: خداوند را شاکرم که امروز توفیق حضور در جمع فرماندهان سپاه کردستان را یافتم که در رابطه با مأموریت امنیت پایدار منطقه تلاش میکنند.
وی تصریح کرد: اقداماتی که مجموعه سپاه کردستان در برقراری و پایدارکردن امنیت انجام میدهند، به حفظ انقلاب اسلامی کمک میکند و امیدواریم بتوانیم مأموریت کامل و جامع سپاه را در این منطقه به صورت مطلوب و وضعیت عالی به سرانجام برسانیم.
شخصیت اصلی در ابتدا در محاصره داعش در سوریه گرفتار سپس تحویل رژیم اسرائیل میشود. در زندان، شخصیت بازی، متوجه حضور احمد متوسلیان شده و برای آزادی خود و او تلاش میکند.
به گزارش مشرق، «موسسه مصاف» از آغاز پروژه تولید بازی رایانهای با موضوع «نجات سردار احمد متوسلیان از زندان رژیم صهیونیستی» خبر داد.
«مهدی خزاف» مدیر پروژه تولید بازی «حاج احمد» درباره ساخت گفت: «ایده پروژه احمد متوسلیان را جناب (علی اکبر) رائفیپور (مدیر موسسه مصاف) از چهار سال پیش مطرح کرد. اما تیم منسجمی برای شروع این کار نبود و به دلیل اینکه نمیتوانستیم یک تیم را مستقر کنیم، زمان کلیدخوردن پروژه اندکی به تاخیر خورد. تا اینکه هشت ماه گذشته تیمی در داخل مجموعه مصاف تشکیل دادیم و شروع به کار بر روی داستان و بازینامه این پروژه کردیم».
نیروهای ارتش طی دو روز گذشته علاوه بر بازپسگیری شهرک راهبردی کنسابا و ارتفاعات اطراف آن خود را به محدوده اداری غرب ادلب رساندهاند.
سرویس جهان مشرق- برای مخاطبان مشرق که طی سه سال گذشته پیگیر «سلسله گزارشهای تحلیلی - میدانی سوریه» بودهاند، از تحولات میدانی در جبهههای «حلب، لاذقیه، دمشق، دیرالزور و ادلب» گزارشهایی تهیه شده است که در ادامه میخوانید.
براساس اسنادی که به تازگی منتشر شده، قبل از آغاز جنگ 33 روزه حدود سی سند اطلاعاتی به دست اسرائیل رسیده بود که نشان از امکان وقوع ربایش نظامیان اسرائیلی داشت.
سرویس جهان مشرق - رژیم صهیونیستی با گذشت 10 سال از جنگ 33 روزه در سال جاری نکاتی ناگفته از این جنگ را در رسانه ها منتشر کرده است. یکی از گزارشهایی که اخیراً در این رابطه منتشرشده به قلم، اوری ملشتاین تحلیلگر روزنامه صهیونیستی معاریو است که ناگفتههایی از بزرگترین شکست اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در جنگ لبنان را بیان کرده است. این مقاله از طریق مرکز مطالعات اطلس ترجمه و منتشر شده است:
این نویسنده صهیونیست در گزارش خود آورده است: اطلاعات داغ و دقیقی که هنوز هم در صندوق آنها باز نشده، پناهگاه ها و کمین گاه های حزبالله است که در صندوق قرار گرفته، ولی هنوز کسی سراغ آن را نگرفته است. اعترافات فرماندهان ارتش در رابطه با کابوس تابستان سال 2006 پرده از این راز بزرگ برمیدارد.
هفدهم ژوئن گذشته شهر راهبردی «فلوجه» در استان «الانبار» عراق پس از گذشت حدود دو سال، با عملیات هماهنگ و گسترده نیروهای نظامی و امنیتی عراقی از سیطره گروه تروریستی تکفیری «داعش» خارج شد.
سرویس جهان مشرق - هفدهم ژوئن گذشته شهر راهبردی «فلوجه» در استان «الانبار» عراق از سیطره گروه تروریستی تکفیری «داعش» خارج شد. داعش در سال 2014 میلادی بدون هرگونه حمله یا عملیات نظامی و با کمک حامیان خود در داخل شهر که عمدتاً بازماندگان حزب منحل بعث بودند، ابتدا مرکز پلیس این شهر و سپس تمام فلوجه را به اشغال خود درآورد.
پس از آن فلوجه به عنوان اصلىترین پایگاه داعش در عراق مطرح بود و به تبع آن به یکی از مهمترین اهداف دولت عراق برای بیرون راندن داعش و آزادسازی آن تبدیل شد.
«طالب ملکی» از سرکردگان گروه تروریستی «توحید و جهاد» است که فتوای ترور و حمله به مکانهای مختلف نظیر طلافروشیها را صادر کرده است. وی بههمراه سایر اعضای این گروه تروریستی در سال 1388 دستگیر شد.
به گزارش مشرق، «طالب ملکی» ملقب به «ابوذر»، عضو هیئت شرعی و از سرکردگان گروه تروریستی «توحید و جهاد» است که فتوای ترور و حمله به مکانهای مختلف نظیر طلافروشیها را صادر کرده است. وی بههمراه سایر اعضای این گروه تروریستی در سال 1388 دستگیر شد.
از ترور ماموستا برهان عالی و ماموستا شیخالاسلام علمای اهل سنت شروع کنیم که از جمله اقدامات گروه تروریستی توحید و جهاد بود، نظر شما در این رابطه چه بود؟
من راضی به این ترورها نبودم، فرهاد رحیمی بهعنوان فرمانده گروه توحید و جهاد این تصمیم را گرفت. اما همانطور که گفتم در مورد ترور این دو، من راضی نبودم و مخالفت هم کردم.
طبق شنیدههای من سعید کریمیان از داخل ایران توسط عدهای حمایت مالی هم میشود.من فکر میکنم سیاست کثیقی پشت پرده این مسائل و حمایتها وجود دارد.
سرویس فرهنگ و هنر مشرق- تا همین چند وقت پیش، بررسی عملکرد شبکههای موسوم به «جم» تنها براساس دانستههایی بود که در برخی رسانهها منتشر شده بودند، اما یکی از دستاندرکاران سابق شبکه های تلویزیونی «جم» مطلب جالبی را درباره فعالیتهای این شبکههای تلویزیونی عنوان کرده است.
علی یارمهدی که مدتی با این شبکه همکاری داشته، به همکاریاش با این شبکه پایان داده است. آنچه میخوانید حاصل فساد گسترده ای است که از متن به فرامتن مجموعه شبکه های فارسی زبان GEM انتقال یافته است. فساد گستردهای که برای نخستین بار به صورت مستقیم افشا میشود.
او در کتابش، خیلی زود در قالب «نماینده ارشد کارگروه ویژه سیا» در سوریه ظاهر می شود، بی آن که هیچ پیشینه و شناختی درباره کشوری که به آن مامور شده بود، داشته باشد.
سرویس جهان مشرق - «داگلاس لائو» مدعی است که جاسوس ارشد «آژانس اطلاعات مرکزی»(سیا) در سوریه بوده است که وظیفه طراحی نقشه های تغییر رژیم در سال های اولیه شروع بحران در سوریه(2013-2012) به او سپرده شده بود. او «چشم و گوش میدانی» سیا در سوریه جنگ زده محسوب می شد. حالا معلوم شد که او از سوریه اطلاعات بسیار کمی داشت، اگر نگوییم که اصلا سوریه را نمی شناخت.
مدیر وقت سیا در اتاق عملیات با اوباما و بایدن رودررو شد و توضیح داد که برنامه به یکباره از دستشان در رفته است. بایدن در یکی از جلسات به سبک مشهور خودش عصبانی شد و اسرائیلیها را مقصر دانست.
سرویس جنگ نرم مشرق- یک مستند آمریکایی که چند روز پیش اکران آن به صورت عمومی شروع شده است، نشان میدهد که آمریکا، رژیم صهیونیستی و انگلیس عملیاتی سری برای از بین بردن بخش زیادی از زیرساختهای ایران بدون پرتاب هیچ بمبی داشته اند.
در فیلم مستند «روزهای صفر» (Zero Days) که کارگردان آمریکایی، «آلکس گیبنی» آن را تهیه کرده، اطلاعات درباره این عملیات سری با اسم رمز «نیترو زئوس» برای اولین بار افشا شده است. مشرق این مستند را به صورت ترجمه و خلاصه در قالب گزارش ارائه کرده است.
معمار تحریمهای بینالمللی علیه ایران در وزارت خزانهداری آمریکا که اکنون مسئول حقوقی بانک غولپیکر «اچاسبیسی» انگلیس شده است، میگوید این بانک بهرغم تعلیق تحریمهای هستهای، هیچگونه برنامهای برای ورود به بازار ایران ندارد.
سرویس جهان مشرق- یک سال از توافق هستهای میان ایران و 1+5 گذشت و طبیعتاً بعد از گذشت یک سال نتایج این توافق باید برای هر دو طرف ملموس باشد. پیش از امضای سند برجام در تاریخ 23 تیر 94، و در جریان مذاکرات، اظهارات ضد و نقیض از هر دو طرف شنیده میشد، تا جایی که هر یک از طرفین میگفت ابتدا طرف دیگر تعهدات خود را انجام خواهد داد و سپس ما شروع به اجرای تعهداتمان خواهیم کرد. در کنار این اظهارات ضد و نقیض، عبارتهایی مانند «روز توافق»، «روز پذیرش»، «روز اجرا»، و غیره نیز مطرح شد که نتیجهای جز سردرگم شدن مردم نداشت.
مذاکرات هستهای عملاً میان تهران و واشنگتن بود؛ بنابراین اگر بعد از عمل ایران به تعهداتش، توافق هستهای به دلیل عهدشکنی طرف مقابل به شکست بینجامد، جز آمریکا را نمیتوان در اینباره مقصر دانست
رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص گفت: در موضوع هستهای اینطور نیست که ایران انتخاب دیگری ندارد و دست ایران بسته باشد؛ اینگونه نیست و حتما متناسب با منافع خودش عمل میکند.
به گزارش مشرق، علیاکبر ولایتی در صفحه اینستاگرام خود تصویری از مصاحبه با شبکه بینالمللی المیادین در روز پنجشنبه 14 مرداد ماه و چکیدهای از برخی مباحث مطرح شده در این مصاحبه را منتشر کرد.
وی در این مصاحبه در پاسخ به سوالی در ارتباط با کودتا در ترکیه و حمایت برخی از کشورهای به ظاهر متحد این کشور از کودتاچیان گفت: جمهوری اسلامی ایران به سرعت در حمایت از دولت قانونی این کشور موضعگیری کرد چراکه با هرگونه کودتا و اعمال خشونت در هر کجا علیه دولتهای قانونی و روند دمکراسی مخالف هستیم.
سلام دوستان وسروران عزیز
به وبلاگ خودتان خوش آمدید امیدوارم لحظات شادی داشته باشید لطفا پس از خواندن و مشاهده هر مطلب نظرات خود را مرقوم فرمایید. متشکرم