حقایق جدیدی درباره دو قایق توپدار آمریکایی که وارد آبهای ایران شده بودند به دست آمده است.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک؛ زمانی که 10 تفنگدار آمریکایی ماه ژانویه (دی) وارد آبهای ایران شدند، حادثه ای بین المللی را شکل دادند و فورا سوال هایی مطرح شد مبنی بر اینکه با توجه به دقت ناوبری پیشرفته این مسئله چگونه اتفاق افتاده است. تحقیقات داخلی نیروی دریایی برخی مسائل را روشن کرد.
ماه ژانویه، زمانی که توافقنامه هسته ای ایران همچنان بلاتکلیف بود، دو قایق توپدار کوچک نیروی دریایی ارتش آمریکا وارد آبهای ایران در خلیج فارس شدند. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران نیروهای آمریکایی مستقر در این دو قایق را بازداشت کرد و وضع به وجود آمده باعث شد واشینگتن و تهران در هر دو در یک موقعیت حساس دیپلماتیک قرار بگیرند.
در همین حال وزارت دفاع آمریکا ایراد فنی ( در ناوبری ) را علت این حادثه اعلام کرد اما پس از آزادی تفنگداران دریایی آمریکا مشخص شد این قایق ها عملیاتی ( آماده عملیات ) بودند و به این ترتیب این مسئله با تردیدهایی روبرو شد.
تحقیقات داخلی نیروی دریایی آمریکا نشان داد ترکیبی از مسائل فنی، فقدان توانایی در برقراری ارتباط و فقدان آموزش مناسب ناوبری عامل این بد بیاری و دردسر بوده است.
با سستتر شدن قبضه سلمان بر قدرت، چند رویداد در عرصه سیاسی عربستان سعودی بسیار محتمل خواهد بود؛ تشدید درگیریها درون خاندان سلطنتی، درگرفتن آتش جنگ خارجی و در گرفتن شورشهای داخلی.
گروه بینالملل مشرق - در 22 سپتامبر سال گذشته، نامه ای به مطبوعات درز کرد که یکی از اعضای خانواده سلطنتی عربستان خطاب به سایر شاهزادگان سعودی نوشته و خواستار «تغییر» برای جلوگیری از سقوط حکومت سعودی شده است.
نویسنده نامه، یکی از نوههای ملک عبدالعزیز، بنیانگذار پادشاهی سعودی بود و شاه سلمان را به دلیل ایجاد مشکلات غیرمنتظره که ادامه حیات سلطنت را با چالش مواجه کرده است، سرزنش می کرد:
«ما نمیتوانیم جلوی خالیشدن خزانه، ناپختگی سیاسی و خطرات نظامی را بگیریم، مگر این که شیوههای تصمیمگیری را عوض کنیم، حتی اگر لازمه آن تغییر شخص شاه باشد.»
«آلن گودمن» که سابقه جاسوسی علمی در سازمان جاسوسی آمریکا (سیا) را دارد پس از سفر به ایران و بازدید از پژوهشگاههای و دانشگاههای کشورمان گفت:«حسننیت بهشدت زیادی در فضای آموزشی ایران نسبت به آمریکا موج میزند! این وضعیت، سنگ بنایی است که میتوان همکاریهای جدید آموزشی را بر آن استوار کرد.»
گروه بینالملل مشرق-خلاصه گزارش: رهبر انقلاب در صحبتهای خود درباره هرگونه رابطه ایران با آمریکا، بارها و بارها نسبت به دو نکته به طور خاص هشدار دادهاند: مقابله با نفوذ آمریکاییها و عدم اعتماد به آنها. اطلاعاتی که سردار سرلشکر دکتر «محسن رضایی» دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام فاش کرد، نشان میدهد که نهتنها نفوذ آمریکاییها و اعتماد به آنها در فضای علمی کشور در شرف ورود به مرحلهای تازه است، بلکه ظاهراً برخی مقامات دانشگاهی در کشورمان با مهماننوازی ویژهای که از ایرانیها سراغ داریم، به استقبال تلاشهای جاسوسان آمریکایی برای براندازی در کشورمان رفتهاند. سفر هیئتی به ظاهر علمی از آمریکا (که در رأس آنها عضو سابق سازمان سیا قرار داشت) به کشورمان و بازدید آنها از دانشگاهها و پژوهشگاههای مهم ایران، باید زنگ خطری باشد که امیدواریم برای دولت به صدا درآمده باشد و یا دستکم از این پس به صدا دربیاید.
ادامه افشاگریهای در پرونده یمن، آشکار شدن نتایج 333 روز تجاوز نظامی رژیم سعودی به این کشور و تعمیق اختلافات مثلث امارات، آل سعود و دیکتاتور فراری یمن، مهمترین تحولات در دو عرصه سیاسی و میدانی یمن در روزهای جاری است.
گروه بینالملل مشرق - تجاوز نظامی علیه یمن در حالی وارد یازدهمین ماه خود می شود که هر روز گزارش جدیدی از شکست نظامیان متجاوز سعودی و کشورهای هم پیمان با آن از یک سو و ابعاد جدیدی از توطئه تدارک دیده شده علیه این کشور و همکاری کشورهای متجاوز با گروه های تروریستی تکفیری «القاعده» و «داعش» علیه نیروهای یمنی متشکل از ارتش و نیروهای مسلح این کشور و جنبش «انصار الله» و کمیته های دفاع مردمی یمن منتشر می شود.
نقشه کشور یمن و تقسیمات استانی آن
جدیدترین گزارش ها و داده ها از 333 روز تجاوز علیه یمن
جدیدترین گزارش ها و داده ها نتیجه و رهاورد 333 روز مقاومت و ایستادگی مردم یمن در برابر تجاوز نظامی عربستان سعودی و کشورهای هم پیمان با آن را در موارد زیر خلاصه می کند:
- اولین ضربه که ضربه ای تاریخی به متجاوزان شمرده می شود، در هم کوبیدن مقتدرانه مزدوران سنتی عربستان و آمریکا در یمن، آن هم در کوتاه ترین زمان ممکن به دست نیروهای یمنی است، به گونه ای که این نیروها هم اکنون به حوالی عدن و شبوه رسیده و در تدارک آزادسازی این دو منطقه هستند. تشدید شرایط میدانی و امنیتی در این دو منطقه بسیاری از نظامیان سعودی و مزدوران آنها را وادار به فرار از میدان کرده است.
دستگیری تفنگداران دریایی آمریکایی توسط نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نکته ویژهای داشت که از چشم رسانهها دور ماند؛ این اقدام، جان مککین، کهنهسرباز و سناتور تندرو آمریکایی را به یاد دوران اسارت و تحقیرش در جنگ ویتنام انداخت.
گروه بینالملل مشرق-خلاصه گزارش:بازداشت تفنگداران نیروی دریایی آمریکا در خلیج فارس و به دست نیروهای سپاه پاسداران ایران، برای کاخ سفید و شخص اوباما، بسیار گران تمام شد. جمهوریخواهان از این فرصت نهایت استفاده را بردند تا موضع تضعیفشده اوباما به خاطر توافق هستهای با تهران را باز هم ضعیفتر کنند. در میان جمهوریخواهان، جان مککین بیش از بقیه پاگیر اوباما شده است و هنوز که هنوز است، اشتباه سیستم ناوبری شناورهای آمریکایی را فراموش نکرده است. عمدتاً این پیگیریهای مککین را به جمهوریخواه بودن، جنگطلب بودن و ضداوباما بودن او نسبت میدهند، اما دلیل دیگری هم، چه بسا مهمتر، پشت این «دلسوزی» مککین هست؛ نوعی حس مشترک؛ یک نوع حس همزادپنداری. هر چه باشد، جان مککین هم قبلاً «اسیر جنگی» بوده است. جالب اینجاست که مککین که این همه از عذرخواهی و تشکر آمریکاییها از ایران انتقاد میکند، خودش در ویتنام در پاسخ به این سؤال که برخورد ویتنامیها با شما چگونه بود، از «برخورد خوب» ویتنامیها با او قدردانی میکند (فیلم مصاحبه در ادامه همین گزارش).
هشت هزار سرباز متجاوز استرالیایی که در کنار نیم میلیون نفر دیگر، قربانی طمعورزی و جنگافروزی چرچیل و دولتمردان استرالیا برای فتح تنگهای در ترکیه شده بودند، اکنون به نمادی مقدس برای گرامیداشت تجاوزات نظامی استرالیا تبدیل شدهاند.
گروه گزارش ویژه مشرق - ماجرا از این قرار است که استرالیاییها در تاریخ جنگ خود، روزی به حمایت از انگلیسیها و با تحریک چرچیل به دنبال تصرف تنگه داردانل در ترکیه با مسلمانان عثمانی وارد جنگ شدند و پس از شکستی سخت ۸۰۰۰ کشته دادند، آن روز را در تاریخ خود روز آنزاک نامیدند و میادین زیادی در شهرهای خود به یاد آنها ساختند و آنقدر این روز را بزرگ کردند که امروز روز آنزاک مربوط به بزرگداشت آن کشتگان (متجاوز) نیست بلکه تبدیل به روزی برای پاسداشت فداکاریهای همه کسانی است که با دادن جان خود امنیت زندگی مردم امروز استرالیا را تامین کردند. اهالی استرالیا هرساله در این روز ملی، مراسم صبحگاهی در تمامی میدانهای یادبود شهرهای استرالیا برگزار میکنند و یاد آنها را جاودانه میکنند.
جنگها یکی از تاثیرگذارترین برهههای تاریخ کشورها هستند و چه حق و چه ناحق، در دل آن فداکاریهایی رخ می دهد که برای ملتها واجد ارزش است. مسئولین شهرها تلاش میکنند تا یاد این فداکاریها را برای شهرنشینان زنده نگاه دارند؛ چه اینکه خوب میدانند اگر یاد فداکاریهای پیشینیان فراموش شود، شاید در جنگ بعدی دیگر کسی حاضر به از خودگذشتگی نباشد. برای اینکار یادمانهای جنگها و فداکاریها را نه در مکانهای دورافتاده و کم اهمیت بلکه در پرترددترین مکانها و مراکز تعامل اجتماعی برپا میکنند؛ و برای اینکار میدانها شاید بهترین مکانها باشد!
جریان اصلاحات، پیش و پس از انتخابات، در مورد تعداد نامزدهای خود مواضع متناقضی گرفتند که این دروغها، پس از ادعای پیروزی دهها نفر از آنها در انتخابات مجلس دهم افشا شد. آنها که میگفتند 30 نامزد تأییدصلاحیتشده بیشتر نداریم اکنون میگویند اکثریت مجلس را به دست آوردهاند!
گروه سیاسی مشرق - نگاهی به تبلیغات جریان اصلاحات در انتخابات دهم مجلس شورای اسلامی حکایت از اتخاذ دو موضع متفاوت و مقابل هم این جریان سیاسی در پیش و پسا انتخابات دارد.
در ابتدا اعضای جریان اصلاحات بهطور گسترده با حمله به شورای نگهبان در جهت مطامع سیاسی خود سعی کردند خود را مظلوم و در تنگنا و به قولی دستبسته جلوه دهند و سخنانی در این باب که کاندیدایی در کشور ندارند و حتی نیروهایشان به 30 نفر هم نمیرسد در میان افکار عمومی سمپاشی کردند تا بدینجهت شورای نگهبان را قربانی اهداف سیاسی خود کنند و احساس ترحم مردم را در جهت منافع خود برانگیزند.
در همین راستا حسین مرعشی در مورد رد صلاحیتهای اصلاحطلبان اظهار داشت: «جمعاً در کشور۳۰۰۰ اصلاحطلب ثبتنام کردهاند که تنها ۳۰ نفر تأییدشدهاند، بر این اساس تنها ۱ درصد اصلاحطلبان تأییدشدهاند.:»[1]
صادق زیباکلام میگوید حتی یک چهره جدی و واقعی اصلاحطلب در میان منتخبان تهران وجود ندارد.
به گزارش مشرق، وی در مصاحبه با رادیو فرانسه گفت: پیروزی اصلاحطلبان در تهران همه به ویژه خود اصلاحطلبان را شگفتزده و شوکه کرد چون در این دوره حتی یک چهره جدی و واقعی اصلاحطلب را تایید صلاحیت نکردند و دو سوم این لیست ائتلاف اصلاحطلبان، افراد ناشناخته بودند؛ اهالی رسانه و فعالان سیاسی دو سوم لیست اصلاحطلبان را نمیشناسند. وی ادامه داد: اگر قبل از انتخابات از من میپرسیدند چند نفر از لیست ائتلاف اصلاحطلبان تهران رای میآورند، خیلی میخواستم خیالپردازی کنم میگفتم حداکثر 10 نفر شناخته شده از این طرف مثل عارف، مطهری، محجوب، جلودارزاده و کواکبیان و 20 نفر از اصولگرایان. پیش از زیباکلام، وبسایت بیبیسی در تحلیلی نوشته بود: فهرست امید با هیچ معیاری، لیست اصلاحطلب نیست. اصلاحطلبان در سال 92 از نامزدی حسن روحانی حمایت کردند که نه سوابقش از عضویت او در جناح اصلاحطلب حکایت میکرد و نه در میان نامزدها، نزدیکترین نامزد به اصلاحطلبان بود. بیبیسی میافزاید: انتخابات 94 فهرست اصلاحطلبان در نهایت چنان شکل گرفت که با هیچ معیار و ملاکی نتوان آن را فهرستی اصلاحطلبانه، در مقایسه با فهرستهای پیشین این جریان خواند.
پروژه نفوذ در ایران با قدرت دنبال میشود و این در حالی است که حامیان دولت بویژه چهرههای جریان اصلاحات با تمسخر و تحقیر این موضوع، دانسته یا ندانسته، یک چتر حمایتی برای عوامل نفوذ ایجاد میکنند.
به گزارش مشرق و به نقل از روزنامه وطن امروز، اگرچه مورد جیسون رضائیان و شبکه گستردهای که او سرپل آن در ایران بود، کمکهای بسیاری به سیستم امنیتی و اطلاعاتی ایران کرد تا بر این شبکه احاطه داشته باشند اما به مرور برای کارشناسان امنیتی ایران فاش شد عملیات نفوذ تنها از طریق شبکه جیسون دنبال نمیشد بلکه شاهراه نفوذ در ایران، نه از حوزه سیاست و فرهنگ، بلکه از دروازههای گشاد اقتصاد و همکاریهای به ظاهر علمی و پژوهشی نیز میگذرد.
دستگیری یکی از عوامل سرشناس پروژه نفوذ به نام «سیامک-ن» و اطلاعاتی که از او به دست آمده نشان میدهد پروژه نفوذ به سرعت و با قدرت در حال اجراست. از سوی دیگر برخی اظهارنظرهای مقامات مطلع در ایران نشان میدهد سازمانهای امنیتی احاطه قابل قبولی بر این عملیات نفوذ دارند.
سیاستهای اردوغان، ترکیه را گرفتار کرده و دیگر به عنوان یک بازیگر اصلی در منطقه محسوب نمیشود. حالا دیگر اسد، تنها دشمن اردوغان نیست.
گروه بینالملل مشرق - «دولت ناکام» اردوغان، در ترکیب سیاستهای غیرمسئولانه در خاورمیانه با سرکوب کردها، خود موجب شکلگیری بحران امروزی شد. به اعتقاد صاحبنظران، ترکیه اکنون در موقعیت شبهجنگی اعلامنشدهای قرار دارد که میتواند به یک جنگ تمامعیار بدل گردد. باراک اوباما، در تماس 80 دقیقهای که اخیرا با اردوغان داشت، از وی خواست که هیچ اقدام خشنی علیه کردهای ترکیه صورت ندهد و اردوغان هم در پاسخ تلاش بسیاری را برای قانع کردن وی به اینکه کردها تروریست هستند صرف کرد. اما امروزه نگاه غرب به سبب کارشکنیهای متعدد مرد جاهطلب ترک، با وی همراه نیست و اردوغان در تنگنای انزوا، خشم، و کینهجویی قرار گرفته است. شاید بتوان زیباترین تعبیر را این عبارت روزنامه «حُریت» دانست: «سودای بازگشت به دوران شکوهمند امپراتوری عثمانی و تشنگی برای انتقامجویی از تحقیرات قرن 20، اردوغان را در مسیر جنگ قرار داده است و حالا آن دسته از جنگطلبانی که وی را تشویق کردند، باید پاسخگو باشند».
رئیس جمهور گفت: آرای مردم صدها جلد کتاب حرف و سخن و رهنمود برای همه ما دارد.
به گزارش خبرنگار دولتگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حجتالسلام و المسلمین حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان در سومین همایش بینالمللی خودرو که امروز سهشنبه (11 اسفند ماه) در محل اجلاس سران برگزار شد، با اشاره به حماسه 7 اسفند ماه گفت: از ملت بزرگ ایران برای حضور هوشمندانه در انتخابات تشکر و قدردانی میکنم.
وی ادامه داد: انتخابات همواره دمیدن روح جدید در کالبد جامعه برای حضور و حرکت پرشتاب تر در مسیر توسعه و رفاه جامعه بوده و هست،کشوری که انتخابات و صندوق رای ندارد قطعا پرنشاط و زنده نخواهد بود.
رئیس جمهوری با اشاره به شرایط حساس در منطقه گفت: ملت ایران در این شرایط خاص به صورت گسترده در انتخاباتی رقابتی سالم شرکت کردند و همانطور که قبل تر گفتیم نتیجه انتخابات و ترکیب مجلس هر طور که باشد دولت خود را موظف به احترام به آن میداند.
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران اعلام کرد برخی از کشورهای همسایه از پیشرفت های کشورمان هراسان هستند.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از العربی الجدید، "علی اکبر صالحی،" رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، در گفتگو با این پایگاه خبری با اشاره به سرانجام رسیدن موضوع هسته ای ایران اظهار داشت: ایران به تمام تعهدات خود پای بند است، لیکن طرف مقابل در اجرای تعهدات خود تعلل می ورزد و برخی از تحریم ها بر علیه ایران تاکنون لغو نگردیده است. وی افزود : بعضی از بانک های بزرگ اروپا تحریم های خود علیه ایران را لغو نکرده اند و ما در این خصوص با اتحادیه اروپا در حال رایزنی هستیم.
صالحی در پاسخ به سؤالی در مورد امکان مذاکره کشورش با عربستان سعودی اعلام کرد: این ادعا که اختلاف میان ایران و عربستان ریشه در مذهب و تفاوت شیعه و سنی دارد، صحیح نیست. ریشه این اختلافات به مسائل سیاسی باز می گردد. همسایه های ما از پیشرفت های هستهای، نظامی و علمی ایران نگران هستند. آنها ازاین پیشرفت ها می هراسند.
دبیر کل حزب الله لبنان طی سخنانی با تاکید بر نقش مخرب رژیم صهیونیستی و عربستان در منطقه، اعلام کرد که حملات سیاسی و رسانهای، این کشور را وارد بحران شدید کرده است.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از المیادین، "سید حسن نصرالله" دبیر کل حزب الله لبنان، در سخنرانی خود اعلام کرد که افزایش حملات سیاسی و رسانهای لبنان را وارد فضای بحران شدید در سطح سیاسی و ملی کرده است.
وی اضافه کرد: پس از آنکه سعودیها توقف کمکهای مالی که قرار بود به ارتش انجام دهد را اعلام کرد، در لبنان و منطقه حملات سیاسی و رسانهای بسیار گستردهای را چه از جانب سعودیها و برخی کشورهای حوزه خلیج فارس و چه از سوی برخی گروههای سیاسی در لبنان را شاهد بودیم.این تشدید حملات سیاسی و رسانهای لبنان را وارد بحران شدید در بعد سیاسی و رسانهای و کلی کرد به گونهای که باعث هراس لبنانیها و کسانی که در این کشور اقامت دارند گردید.
با پایان شمارش آرای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، مشرق، تازهترین نتایج شمارش و تجمیع آرا در استانها و شهرستانهای سراسر کشور را در قالب جداول جداگانه منتشر میکند.
به گزارش مشرق، رایگیری برای انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی از ساعت 8 صبح جمعه 7 اسفند به صورت همزمان در سراسر کشور آغاز شد و تا ساعت 23:45 ادامه داشت.
جمعیت واجد شرایط در کشور برای رای دادن در این دوره انتخابات 54 میلیون و 915 هزار و 24 نفر اعلام شده است که شرکت کنندگان در انتخابات 290 نماینده خود را از 207 حوزه انتخابی برای حضور در ساختمان سبز بهارستان از میان 4 هزار و 844 کاندیدا انتخاب کردند. برای انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی حدود 207 حوزه اصلی و 855 حوزه فرعی در فرماندارها و بخشداریها در نظر گرفته شده بود.
آخرین نتایج شمارش آرای انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی به تفکیک استانها تا این لحظه به شرح زیر است: (لازم به ذکر است که این نتایج غیررسمی و هنوز به تأیید شورای نگهبان نرسیده است)
اگرچه سخن از پیروزی و شکست در انتخابات، سخن پسندیدهای نیست ولی به روال جاری و آنچه بر سر زبانهاست، جریان یاد شده در کلیت انتخابات هفتم اسفند شکست خورده است و ضمن آن که اکثریت مجلس دهم در اختیار اصولگرایان است،
به گزارش مشرق، «حسین شریعتمداری» در سرمقاله امروز «کیهان» نوشت:
درباره انتخابات دو مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری که روز جمعه با حضور پرشور مردم در سراسر کشور برگزار شد و نتایج حاصل از آن، گفتنیهایی هست که شاید در نگاه اول چندان به چشم نیاید و یا در هیاهوی تبلیغاتی این روزها، پنهان بماند. یادداشت پیش روی اشارهای گذرا به برخی از این نکات است.
1- این واقعیت میدانی - تاکید میشود میدانی- قابل تردید نیست که لیست مشترک سه گروه موسوم به اصلاحات، کارگزاران و حامیان دولت، در تهران، اکثریت آراء را به خود اختصاص داده است.
2- درباره لیست سه گروه یاد شده برای مجلس خبرگان در استان تهران گفتنی است که 8 تن از نامزدهای این لیست، با فهرست نامزدهای معرفی شده از سوی جامعه مدرسین و جامعه روحانیت مبارز مشترک هستند. بنابراین؛ 8نامزد مورد اشاره برای خبرگان را نمیتوان نامزدهای وابسته به سه گروه یاد شده تلقی کرد، بلکه این 8 تن اصالتا نامزدهای جامعه مدرسین و جامعه روحانیت مبارز هستند که سه گروه اصلاحات و کارگزاران و اعتدال از لیست جامعتین وام گرفته و در لیست خود جای داده بودند که مخالفت و اعلام بیاطلاعی اکثر آنان را در پی داشت. بنابراین اگرچه نامزدهای لیست مشترک سه گروه یادشده برای مجلس شورای اسلامی، در تهران بیشترین آراء را به خود اختصاص دادهاند ولی اکثریت قاطع نامزدهای مجلس خبرگان از حوزه استان تهران، به اصولگرایان تعلق دارند و نه اصلاحطلبان.
مدیر برنامه های خلیج فارس اندیشکده واشنگتن در تحلیلی، ضمن ارزیابی شخصیت «محمد بنسلمان»، جانشین ولیعهد عربستان سعودی و وزیر دفاع این کشور، نسبت به تبعات تصمیمگیریهای این جوان بیتجربه در عرصه منطقهای و بینالمللی هشدار داد.
گروه بینالملل مشرق - «سایمون هندرسون»، مدیر برنامه های خلیج فارس اندیشکده واشنگتن و کارشناس آمریکایی امور عربستان در مقاله ای تحلیلی تلاش می کند، ضمن ارزیابی و بررسی شخصیت «محمد بن سلمان»، جانشین ولی عهد عربستان سعودی، نسبت به تصمیم هایی که توسط چنین شخصیتی گرفته شده و یا در آینده گرفته خواهد شد و بازتاب های خطرناک آن که نه تنها عربستان بلکه منطقه و جهان را تحت الشعاع خود قرار خواهد داد، هشدار می دهد.
هندرسون می نویسد: بر کسی پوشیده نیست که دیدگاه و نگرش راهبردی عربستان سعودی حول محور تامین منافع و مصالح خاندان سعودی حاکم بر عربستان متمرکز است و این دیدگاه را به ویژه در برهه ها و مراحلی که حکومت سعودی با آن مواجه است، به خصوص در مراحل گذار و تغییر در این کشور، چالشی بزرگ برای عربستان تشکیل می دهد، خاندانی که سراسر حیات و حکومتش بر عربستان را ابهام و رسوایی فرا گرفته است.
وزارت اطلاعات جزئیات و تصاویری از انهدام دو تیم تروریستی را منتشر کرد.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره خبرگان رهبری در حالی برگزار شد که امنیت این رخداد مهم در بالاترین سطح تامین شده بود.
دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران تلاش کردند تا به هر صورت امنیت انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری را زیر سوال ببرند که نه تنها موفق نشدند؛ بلکه توطئه های آن ها قبل از رسیدن به نتیجه از سوی سربازان گمنام امام زمان (عج) و نهادهای امنیتی خنثی شد.
**امنیت مطلوب انتخابات
خبرگزاری اسپوتنیک گزارش داد: مقامات ایرانی اعلام کردند در ساعات برگزاری انتخابات "مجلس شورا (مجلس شورای اسلامی)" و "مجلس خبرگان" ایران تعداد مشارکت بالا بوده و هیچ تخلفی ثبت نشده است. این خبرگزاری ادامه داد: "امنیت انتخابات در سطح مطلوبی تامین شده و هیچ تخلفی ثبت نشده است".
حاج فرج با کلی کار ناتمام رفت و مخاطبان ایرانی و مسلمان خود را در سراسر خاورمیانه از بازروایی راستین قصص قرآنیاش مسرور میشدند ناکام گذاشت، زهر این ناکامی، همچون تیغه دو سویه است، نیمی از آن او و نیمی از آن ما.
گروه فرهنگی مشرق- تلخی خبر وفات حاج فرج سلحشور چون زهر هلاهل است، گویی جوانی بیست و اندی ساله و ناکام از جهان زندگان رخت بر بربسته است. والله این واژه ناکام در فرهنگ ما کاربرد درستی ندارد که برای هر جوانی که در ایام سبز زندگی با دارفانی وداع می کند به کار برده می شود.
برای هر هنرمندی چون حاج فرج که کوله ساخت سریال موسی (ع) را بر زمین گذاشت و رفت، هر سن و سالی مصداق جوانی است. جوانی هر هنرمندی زمانیست که کوله و توشه اش برای به ثمر رسیدن فراهم است اما به مقصد و ثمر نمی رسد، مثل علی حاتمی که پروژه فیلم محمد (ص) به ثمر نرسید پهلوانش تختی اش به ثمر نرسید.
رئیسجمهوری کنفدراسیون سوئیس و هیأت همراه، ساعتی پیش با حضرت آیتالله خامنهای دیدار کردند.
به گزارش حوزه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری، آقای رئیس جمهوری کنفدراسیون سوئیس و هیأت همراه، ساعتی پیش با حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز (شنبه) در دیدار «یوهان اشنایدر آمان» رئیسجمهوری سوئیس با اشاره به سوابق ارتباط دو کشور و انعکاس مثبت رفتار دولت سوئیس در افکار عمومی ایران، از افزایش همکاریهای اقتصادی و علمی استقبال و خاطرنشان کردند: حجم مبادلات تجاری ایران و سوئیس کم و نامتوازن است و تجّار و سرمایهگذاران سوئیسی با آگاهی از ظرفیتهای فراوان ایران میتوانند این تراز را بهبود بخشند.
به گزارش خبرنگار گروه انتخابات باشگاه خبرنگاران جوان،ستاد انتخابات کشور پیرو اطلاعیه شماره 58 خود اعلام کرد : لیست اعلام شده مربوط به انتخابات مجلس خبرگان رهبری استان تهران نتایج صندوق های اخذ رای شمارش شده تاکنون می باشد و نتایج آرای نهایی این حوزه متعاقبا اعلام خواهد شد.
همچنین رییس ستاد انتخابات شهرستان تهران گفت: نتیجه انتخابات پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری در حوزه انتخابیه تهران با توجه به این که کار شمارش آرا به پایان نرسیده، هنوز نهایی نشده است.
علی اصغر ناصربخت شامگاه شنبه در گفت وگویی اظهارداشت: کار شمارش حدود 1000 صندوق اخذ رای که به طور عمده مربوط به شمال شهر تهران است ، هنوز انجام نشده است.
سرویس انتخابات مشرق، با پایان شمارش آرا در حوزههای انتخابیه دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، آخرین آمار و نتایج شمارش آرا در استانها و شهرستانهای سراسر کشور را در قالب جداول جداگانه منتشر میکند.
به گزارش مشرق، رایگیری برای انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی از ساعت 8 صبح جمعه 7 اسفند به صورت همزمان در سراسر کشور آغاز شد و تا ساعت 23:45 ادامه داشت.
جمعیت واجد شرایط در کشور برای رای دادن در این دوره انتخابات 54 میلیون و 915 هزار و 24 نفر اعلام شده است که شرکت کنندگان در انتخابات 290 نماینده خود را از 207 حوزه انتخابی برای حضور در ساختمان سبز بهارستان از میان 4 هزار و 844 کاندیدا انتخاب کردند. برای انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی حدود 207 حوزه اصلی و 855 حوزه فرعی در فرماندارها و بخشداریها در نظر گرفته شده بود.
آخرین نتایج شمارش آرای انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی به تفکیک استانها تا این لحظه به شرح زیر است: (لازم به ذکر است که این نتایج غیررسمی و هنوز به تأیید شورای نگهبان نرسیده است)
با پایان شمارش آرا در حوزههای انتخابیه پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری، آخرین آمار و نتایج شمارش آرا در استانها و شهرستانهای سراسر کشور بصورت جداول جداگانه منتشر می شود.
به گزارش مشرق، رایگیری برای پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری از ساعت 8 صبح امروز (7 اسفند) به صورت همزمان در سراسر کشور آغاز شد و تا ساعت 23:45 ادامه داشت.
جمعیت واجد شرایط در کشور برای رای دادن در پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان 54 میلیون و 915 هزار و 24 نفر اعلام شده است که شرکت کنندگان در انتخابات، 88 نماینده را از 31 حوزه انتخابی از میان 161 نفر انتخاب کردند. 31 حوزه اصلی در مراکز استانها و یک هزار و 31 حوزه فرعی در فرمانداریها و بخشداریها برای پنجمین دوره انتخابات خبرگان رهبری پیشبینی شده بود.
آخرین نتایج شمارش آرای پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری به تفکیک استانها تا این لحظه به شرح زیر است: (لازم به ذکر است که این نتایج غیررسمی و هنوز به تأیید شورای نگهبان نرسیده است)
********************* آخرین نتایج تا ساعت 07:30 بامداد شنبه 8 اسفند
** این خبر بر مبنای آخرین اعلام نتایج انتخابات کامل شده و تعداد آراء متعاقبا اعلام خواهد شد:
آژانس بینالمللی انرژی اتمی در گزارش فصلی خود که روز جمعه منتشر شد پایبندی ایران به توافق هستهای را تأیید کرد.
به گزارش مشرق، آژانس بینالمللی انرژی اتمی در گزارش فصلی که روز جمعه منتشر کرد، پایبندی ایران به توافق هستهای را تأیید کرد.
دیدهبان هستهای سازمان ملل، با وجود این در گزارش روز جمعه گفته میزان دخائر آب سنگین ایران، اندکی بیش از محدودیتهای تعیینشده در توافق هستهای بوده است.
در گزارش آژانس، موجودی ذخائر آب سنگین ایران بر اساس اقدامات راستیآزمایی روز 17 فوریه برابر با 130.9 تن تعیین شده که اندکی از حد 130 تن مجاز بر اساس توافق هستهای بیشتر بوده است.
با وجود این، آژانس تأیید کرده که ایران با اتتقال 20 تن دیگر از این ذخایر میزان آن را به پایینتر از حدود تعیینشده در «برجام» رسانده است.
سرویس انتخابات مشرق، با پایان شمارش آرا در حوزههای انتخابیه دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، آخرین آمار و نتایج شمارش آرا در استانها و شهرستانهای سراسر کشور را در قالب جداول جداگانه منتشر میکند.
به گزارش مشرق، رایگیری برای انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی از ساعت 8 صبح جمعه 7 اسفند به صورت همزمان در سراسر کشور آغاز شد و تا ساعت 23:45 ادامه داشت.
جمعیت واجد شرایط در کشور برای رای دادن در این دوره انتخابات 54 میلیون و 915 هزار و 24 نفر اعلام شده است که شرکت کنندگان در انتخابات 290 نماینده خود را از 207 حوزه انتخابی برای حضور در ساختمان سبز بهارستان از میان 4 هزار و 844 کاندیدا انتخاب کردند. برای انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی حدود 207 حوزه اصلی و 855 حوزه فرعی در فرماندارها و بخشداریها در نظر گرفته شده بود.
آخرین نتایج شمارش آرای انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی به تفکیک استانها تا این لحظه به شرح زیر است: (لازم به ذکر است که این نتایج غیررسمی و هنوز به تأیید شورای نگهبان نرسیده است)
آغاز فرآیند رأیگیری انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری در حالی شروعشده که تهران در صدر آمار واجدین رأی دادن قرارگرفته است.
به گزارش مشرق، در حالی تنها ساعاتی تا آغاز فرآیند رأیگیری انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری باقیمانده که مردم خود را برای حضور گسترده در دو انتخابات مهم کشور آماده میکنند و مسئولان نیز شرایط و امکانات لازم برای جمعآوری آراء مردم را مهیا کردهاند.
۵۴میلیون و ۹۱۷ هزار و ۲۷ نفر واجد شرایط رأی دادن از هشت صبح فردا هفتم اسفندماه با حضور در پای صندوقهای رأی در رقم زدن سرنوشت خود و کشور سهیم میشوند و دراینبین بیش از ۳ میلیون جوان ایرانی برای نخستین بار برای انتخاب نمایندگان خود در دو مجلس خبرگان و شورای اسلامی رأی میدهند.
صندوقهای رأی، تعرفهها، سیستمهای الکترونیکی هوشمند، مهرها و ... به هزار و ۶۲ حوزه انتخابیه مجلس شورای اسلامی در نقاط مختلف کشور ارسالشده تا شرایط برای اخذ آرای مردم فراهم شود و ملت ایران بتواند از میان ۴ هزار و ۸۴۴ کاندیدای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی نمایندگان خود را برای کسب ۲۹۰ کرسی بهارستان انتخاب کنند.
دستگیری محمدباقر نمازی با هدف کشف لایههای پیچیده شبکه فساد اقتصادی و اطلاعاتی گسترده مرتبط با انگلیس و آمریکا در ایران صورت گرفت. دو رسانه انگلیسی بیبیسی و رویترز تلاش کردند ضربه امنیتی بزرگ واردشده را تحریف کنند.
به گزارش مشرق، دو رسانه انگلیسی بی بی سی و رویترز طی دو روز گذشته تلاش کردند ضربه امنیتی بزرگ وارد شده به شبکه فساد اقتصادی و خرابکاری امنیتی انگلیس و امریکا در ایران را تحریف کنند.
این رسانه ها در ساعات ابتدایی دیروز بدون اشاره به سابقه فرد بازداشت شده (محمدباقر نمازی) تلاش کردند تا این بازداشت را صرفا مرتبط با دستگيري چندماه قبل یکی از پسرهای ایرانی-آمریکایی وی جلوه بدهند در حالی که اطلاعات موجود نشان می دهد مسئله بسیار فراتر از این است.
دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره انتخابات خبرگان رهبری در سراسر کشور در حال برگزاری است.
به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان؛بر اساس گزارش های دریافتی خبرنگاران از سراسر کشور حاکی از آن است که واجدین شرایط رای دهی از دقایق اولیه آغاز رای گیری در شعبه های اخذ رای حضور یافته اند و در برخی از استان ها و شهرستان ها هم صف های طولانی رای تشکیل شده است.
حسینعلی امیری با حضور در جمع خبرنگاران توضیحاتی دررابطه با رای گیری امروز داد.
به گزارش خبرنگار انتخابات گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، "حسینعلی امیری" سخنگوی وزارت کشور با حضور در جمع خبرنگاران با بیان این که از صبح امروز مردم در نقاط مختلف کشور پای صندوق های رای آمدند گفت: با توجه به استقبال چشم گیر مردم زمان رای گیری تمدید شد.
وی افزود: با توجه به این که 55 میلیون نفر واجدین شرایط رای دادن در کشور بودند 130 میلیون تعرفه در کل کشور توزیع شد.
وی درباره برخی گمانه زنی ها مبنی بر نتایج برخی از حوزه های انتخابیه نقاط مختلف کشور اظهار داشت: هر زمان که شمارش آرای هر حوزه انتخابیه کشور به اتمام برسد اعلام می کنیم و اگر نیاز بود که زمان رای دادن تمدید شود نیز با دستور وزیر اعلام خواهد شد.
استان تهران: مناطق نوزده گانه شهرتهران فردا شنبه هشتم اسفند ماه تعطيل است همچنین تمام مدارس ناحیه یک و دو ری، کهریزک، فشافویه، چهاردانگه و اسلامشهر نیز فردا تعطیل است. کلیه مدارس شهرستان اسلامشهر و شهرری فقط در شیفت صبح فردا شنبه 8 اسفندماه تعطیل اعلام شد.
استان آذربایجان شرقی
بعلت طولانی شدن فرایند برگزاری انتخابات در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو، بخش های ایلخچی،خسرو شاه ، ممقان ، کلیه مدارس حوزه های انتخابیه در روز شنبه 8 اسفند ماه تعطیل اعلام می گردد. کلیه مدارس شهرستان بناب نیز در شیفت صبح، فردا شنبه 8 اسفندماه تعطیل اعلام شد. در بقیه شهرستان ها و بخش ها مدارس دایر می باشد.
دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، از صبح جمعه، هفتم اسفندماه، برای انتخاب 290 نماینده ملت در 207 حوزه انتخابیه برگزار خواهد شد. با یادداشتبرداری یا ذخیره این صفحه روی گوشی یا تبلت خود میتوانید هنگام نگارش اسامی نامزدهای مد نظر در شعب اخذ رأی، در وقت خود صرفهجویی کنید.
گروه سیاسی مشرق - دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی هفتم اسفندماه امسال برای انتخاب 290 نماینده ملت در 207 حوزه انتخابیه برگزار خواهد شد.
بنا بر اعلام ائتلاف اصولگرایان کشور، لیست ائتلاف بزرگ اصولگرایان در سراسر کشور با اسامی افراد مشخص شده است.
سلام دوستان وسروران عزیز
به وبلاگ خودتان خوش آمدید امیدوارم لحظات شادی داشته باشید لطفا پس از خواندن و مشاهده هر مطلب نظرات خود را مرقوم فرمایید. متشکرم