موشکهای فراگ به عنوان یک سلاح تاکتیکی نیمه هستهای به شمار می رود که در این گزارش با آن بیشتر آشنا خواهید شد.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ جنگ امروز جهان؛ جنگ قدرت است. قدرتی که به سان جنگهای گذشته با جنگ رو در رو به دست نمیآید؛ بلکه با سلاح و تجهیزات میتوان به آن دسترسی پیدا کرد. یکی از اصلیترین تجهیزات نظامی در جنگهای امروز، موشک است.
در این گزارش به بررسی موشک FROG یا همان "قورباغه کوچک" روس خواهیم پرداخت.
موشکهای FROG
FROG-7 یک راکت غیر هدایت شونده کوتاه برد با جایگاه متحرک و سوخت جامد است که برای استفاده در میدان جنگ طراحی شده است . FROG نامی است که ناتو بر روی آن گذاشته است که از واژه Free-Rocket-Over-Ground برداشت شده است . طراحی مدل ابتدایی فراگ از سال 1950 آغاز گردید و حداقل 6 مدل مختلف از این موشک قبل از جایگزینی با موشکهای SS-21 تولید گردید. اگرچه اعتقاد بر این است که موشک FROG-7 مشغول به خدمت میباشد.
وبسایت "بست دیفنس" در گزارشی به بررسی چگونگی وقوع جنگ احتمالی ایران و عربستان پرداخت.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ "بست دیفنس" در گزارشی به قلم "مایکل نایت،" مقاله نویس آمریکایی نوشت: زمانی که کسی از من بپرسد جنگ ایران و عربستان چگونه خواهد بود، نخستین پاسخ من به او این است که باید به اطراف نگاه کند؛ زیرا این جنگ درحال وقوع است. همانطور که "ویلیام گیبسون،" نویسنده آمریکایی معتقد است: "آینده، همین زمان حال است." در حال حاضر، ایران و عربستان سعودی نیروهای نیابتی یکدیگر را به صورت غیرمستقیم در یمن، سوریه، بحرین و استان شرقی عربستان سعودی می کُشند.
نگارنده این گزارش در ادامه افزود: آینده نیز چیزی مشابه امروز خواهد بود. فقط الگوی موجود کمی شدیدتر می شود و حتی ممکن است در مدتی کوتاه از حد خود فراتر رود. پس از مدتی، هم سطح ِجنگ های نیابتی سرزمین های دیگر می شود.
تاکنون چند گونه رادار دریایی توسط متخصصان دفاعی نیروهای مسلح به تولید رسیده است که مجموعه رادارهای افق را تشکیل می دهند. این رادارها به منظور پایش محیط دریا به عنوان رادارهای کشتی پایه و ساحلی توسعه یافته اند و توانایی شبکه شدن با سامانه های پدافندی و ردگیری 100 هدف دریایی از ویژگی مهم آنهاست.
به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق، رادارهای دریایی به عنوان وسائل ناوبری، تعیین موقعیت شناورها نسبت به خطوط ساحلی و نیز رؤیت کشتی های دیگر به کار گرفته می شوند. در این رادارها امواج با استفاده از خاصیت های فیزیکی خاصی به جای طی مسیر مستقیم، روی سطح منتشر شده و در واقع مسیر انحنای سطح را می پیمایند. به همین دلیل امکان استفاده از آنها در مسافت های خارج از خط دید وجود دارد.
رادارهای پیشرفته امروزی می توانند سرعت اهداف کشف شده را نسبت به محیط پس زمینه محاسبه کرده و با استفاده از روش های پیشرفته پردازش، عملکرد تشخیصی خود را از جریان پیوسته اطلاعات دریافتی از محیط پیرامون ارتقاء دهند. واحد پردازش آنها با تحلیل سیگنال ها اقدام به کشف، ردیابی و نمایش اهداف تحت کنترل کاربر نموده و اطلاعات قابل استفاده برای کاربری های مختلف را به صورت بیدرنگ (Real Time) تولید می کند.
در حالی که سال 60 اوج ترورهای سازمان مجاهدین خلق و گروهک فرقان در ایران بود و روزانه بسیاری از مردم عادی توسط گروهکهای تروریستی تهدید میشدند، یکی از فرزندان هاشمی به دلیل عدم امنیت به بلژیک سفر میکند تا ادامه تحصیل دهد.
گروه سیاسی مشرق - در حالی که سال 60 اوج ترورهای سازمان مجاهدین خلق و گروهک فرقان در ایران بود و روزانه بسیاری از مردم عادی توسط گروهکهای تروریستی تهدید میشدند، آقای هاشمی رفسنجانی در خاطرات یک شنبه 6 اردیبهشت خود به سفر محسن هاشمی به بلژیک به دلیل عدم وجود امنیت در ایران اشاره می کند. ایشان در خاطرات خود مینویسد:
«شب با [فرزندنم] محسن در بلژیک تلفنی صحبت کردم. حالش خوب بود. کتاب و پوستر و نوار می خواست. محسن به خاطر عدم امنیت بعد از ترور من توسط فرقان و تهدید شدن او در محیط تحصیل و عدم تمایلش در به همراه داشتن محافظ برای ادامه تحصیل به خارج رفت. در شیراز در کنکور پذیرفته شده بود و مشغول تحصیل بود. اکنون تمایلی به زندگی در غرب ندارد و به انقلاب اسلامی سخت وفادار است و در آنجا با گروهی از دوستانش به نفع جمهوری اسلامی فعالیت دارد.»[1]
از دید آمریکا، برجام زمانی یک توافق مطلوب است که به کنترل عمومی رفتار ایران منجر شود و نه فقط برنامه هستهای بلکه همه محاسبات راهبردی ایران در حوزههای منازعه با غرب را مدیریت کند.
به گزارش مشرق، مهدی محمدی کارشناس مسائل سیاسی در شماره امروز روزنامه وطن امروز نوشت:
ایران و آمریکا تا آنجا که به توافق هستهای مربوط میشود، هر دو در حال طی «دوران یادگیری» هستند. مقصود از «دوران یادگیری» در اینجا این است که محاسبات هر دو طرف درباره دوران پس از اجرای توافق، تازه در حال شکلگیری است و هر یک از 2 طرف، برحسب آنچه در این دوران میآموزد، تصمیم خواهد گرفت در آینده چگونه رفتار کند.
دوران یادگیری – که از 3، 2 ماه قبل از آغاز اجرای توافق آغاز میشود و میتواند حتی تا یک سال بعد از آن ادامه پیدا کند- مهمترین بازه زمانی در طول اجرای برنامه جامع اقدام مشترک خواهد بود. در این دوران است که هر یک از دو طرف خواهد دانست:
1- حفظ توافق هستهای برای طرف مقابل تا چه اندازه اهمیت دارد؟
2- طرف مقابل چه مواردی را به عنوان نقض اساسی برجام در نظر میگیرد و به آن واکنش قطعی نشان خواهد داد؟
مطبوعات عربستان در پی شکست های آل سعود در عرصه های میدانی و سیاسی، پروژه جدید دروغ پردازی علیه ایران را در دستور کار قرار داده اند.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، "عکاظ " از روزنامه های رسمی عربستان، در راستای شیعه هراسی، مدعی شد که 6 شبکه دینی ماهواره ای ایرانی که برای کشورهای عربی برنامه پخش می کنند، از قلب تل آویو پخش می شوند و توسط یکی از بزرگ ترین شرکت های ارتباطات اسرائیلی حمایت می شوند.
عکاظ در ادامه ادعاهای خود نوشت: این شبکه ها عبارتند از آل البیت، فدک، الحسین، الانوار، العالمیه و الغدیر که همگی برنامه های خود را از ماهوارۀ آموس و از طریق شرکت "آر.آر.سَت" پخش می کنند.
ایران در قیاس با عربستان، از لحاظ آموزش و پرورش و فرهنگ، ادبیات و فیلم، علوم و دانشگاه، تعهد اجتماعی، اخلاق کاری و پویایی فکری و بهطور کلی در زمینه "قدرت نرم"، یک دنیا فاصله دارد.
گروه جنگ نرم مشرق-نشریه آلمانی «فرانکفورتر روندشاو» در گزارشی به ارزیابی قدرت عربستان سعودی در برابر ایران در مؤلفههایی مانند جامعه مدنی و قدرت فرهنگی پرداخته است.
به گزارش این نشریه عربستان سعودی توانایی اندکی برای مقابله با توان اجتماعی ایران دارد و جامعه مدنی ایران در مقایسه با همتاهای عربی خود در سطح متفاوتی قرار گرفته است. گسست روابط با تهران از سوی ریاض، نشانهای از ضعف به نظر میرسد.
این نشریه آلمانی مینویسد: «این یکی از آن لحظات نادری بود که اشتون کارتر، وزیر دفاع آمریکا نارضایتی خود را از متحدان سعودی این کشور آشکارا ابراز کرد. او در مقابل کمیته دفاعی کنگره آمریکا گفت: آنها به طور مداوم نزد من شکایت میکنند که ایرانیان تا چه اندازه توانا هستند. من به آنها همیشه پاسخ میدهم بله، درست است، شما از لحاظ کارآیی عملی در صحنه، در سطح متفاوت و پایینتری نسبت به آنها هستید.»
وکیل مهدی هاشمی اعلام کرده که موکلش حکم صادره نسبت به خود را قبول ندارد و به همین دلیل، اقدام به رد مال و پرداخت جریمه نقدی که به آن محکوم شده نمیکند که این سؤال را به وجود میآورد که وی چرا مقابل قانون گردنکشی میکند؟
گروه سیاسی مشرق –محمود علیزاده طباطبایی وکیل مهدی هاشمی اخیرا اعلام کرده است که موکلش حکم صادره نسبت به خود را قبول ندارد و به همین خاطر رد مال و جریمه نقدی را که در حکم آمده را پرداخت نمیکند.[1]
براساس ماده 5 قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء، اختلاس و کلاهبرداری، مهدی هاشمی متهم به اخذ رشوه اختلاس 600 میلیونی تومانی بود که براساس این ماده قانونی، وی به 10 سال حبس، رد مال 600 میلیون تومانی و 1.2 میلیارد تومان جزای نقدی و همچنین انفصال دائم از خدمات دولتی محکوم شد.
اما علت سرکشی مهدی هاشمی درقبال حکمش چیست؟ این سئوالی است که بایستی از لابهلای مواضع وی و خانوادهاش به پاسخ آن رسید.
سعودیها با وجود داشتن پایگاههای هوایی انبوه در مقابل ایران قدرتی به حساب نمیآیند.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ عربستان سعودی یکی از قویترین نیروهای هوایی منطقه غرب آسیا را در اختیار دارد که علت این قدرت تنها وجود تجهیزات نظامی انبوه آمریکایی و غربی است.
براساس آمار گلوبال نیروی هوایی ارتش رژیم سعودی با داشتن صدها فروند جنگنده یک قدرت بزرگ در منطقه بوده و جنگندههای پادشاهی عربستان از پایگاههای نظامی مختلف در عربستان "تیک آف" میکنند.
ارتش عربستان سعودی در جغرافیای بیش از 2 میلیون کیلومتر مربعی خود دارای چند پایگاه هوایی است که از جمله مهمترین آنها، پایگاه "ریاض"، "شاهزاده سلطان"، "الخرج ناحیه شرقیه"، "ملک عبدالعزیز"، "ملک خالد"، "حائل"، "الجوف"، "ملک فیصل"، "طائف"، "صلایل"، "نجران" و... است و در ذیل به بیان مختصات و توپولوژی کلی از پایگاه های هوایی مهم پادشاهی عربستان میپردازیم.
برد موشکهای جمهوری اسلامی ایران یکی از مواردی که همواره مورد بررسی رسانههای خارجی قرار داشته است.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ برد موشکهای جمهوری اسلامی ایران یکی از مواردی بوده که همواره مورد بررسی رسانههای خارجی قرار داشته و اعداد مختلفی مطرح شده است.
جمهوری اسلامی ایران براساس اصول دفاعی خود یک برد موشکی را تاکنون تعریف کرده و بر پایه آن حرکت میکند که البته در این پروسه برخی ادعاهای رسانههای خارجی قابل تأمل است.
*ادعای "نشنال اینترست" نشنال اینترست مدعی است : ایران یک موشک کروز دوربرد جدید با نام « سومار » ساخته است که هزار و 500 مایل برد دارد. این سلاح ممکن است بر اساس طراحی موشکی « کی اچ Kh-55 » روسیه ساخته شده باشد.
در ادعای "نشنال اینترست " دو نکته وجود دارد؛ اولا برد موشک "سومار" یک هزار و 500 مایل و ثانیا این موشک مهندس معکوس موشک "کی اچ 55 " بوده و این موضوع قابل بررسی است.
**ویژگیهای موشک کروز "سومار"
موشک زمین به زمین "سومار" یک موشک با ویژگیهایی در حوزه برد و دقت نسبت به موشکهای قبلی است و نقش مهمی در ارتقا توان دفاعی و قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران دارد.
سردار سرتیپ "حسین دهقان" وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح درباره موشک کردند "سومار" گفت: این موشکهای توانایی انهدام طیف وسیعی از اهداف را دارد وبا توجه به قابلیتهای تاکتیک پذیری بالا، ماندگاری طولانی در صحنه نبرد و رادارگریزی میتواند در هر شرایطی اهداف مورد نظر را منهدم کند.
ریاض اکنون دست به دامان جامعه جهانی شده تا قدم در احیای روابط سیاسی با قدرت منطقه بردارد.
به گزارش خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، پس از آنکه ریاض در اقدامی عجولانه و نسنجیده، اعتراض برخی مخالفان به اعدام شیخ نمر در تهران را دستمایه خود قرار داد و روابط سیاسیاش با ایران را قطع کرد، اکنون دست به دامان جامعه جهانی شده تا تصمیم نابخردانه و اشتباه خود را جبران و قدم در احیای روابط سیاسی با قدرت منطقه بردارد.
از این رو، تهران از هفته گذشته میزبان برخی از مقامات سیاسی کشورهای منطقه بوده، تا همراهی و دیپلماسی گفتمان خود با جامعه بینالمللی را به رخ جهانیان بکشد و گامی موثر در جهت کاهش تنشهای منطقهای بردارد.
آمریکا و همپیمانانش که خوب میدانند در میدان نظامی حریف جبهه مقاومت نخواهند شد سعی در تکه تکه کردن این محور دارد.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بعد از وقوع جنبشهای مردمی در کشورهای مسلمان غرب آسیا، غرب برای مدیریت این رویدادها به نفع منافع خود دست به کار شد. از سوی دیگر حکومتهای عربی منطقه که شاهد سقوط حکومتهای همنوع خود در کشورهای همسایه بودند در صدد برآمدند که شعله خشم مردمی را خاموش کنند. از این رو اتحادی میان غرب و حکومتهای عربی شکل گرفت که طی آن غربیها سعی کردند با پول و پشتیبانی مالی حکومتهای عربی نسبت به کنترل اوضاع در خاورمیانه اقدام کنند.
در این روند تز تحمیق علیه بیداری با استفاده از گروههای تروریستی و اشاعه آن در بستر بحران سوریه شکل گرفت. در این راستا سعی شد که پتانسیل جنبشهای مردمی کانالیزه شود و در چارچوبی که غربیها و کشورهای عربی تعیین می کنند، قرار گیرد. در همین زمینه شاهد شکل گیری گروه های تروریستی مانند جبههالنصره در سوریه، گروهک تروریستی عبدالله اعزام در لبنان، گروه تروریستی داعش(حکومت به اصطلاح اسلامی عراق و شام) و... هستیم.
اخیرا ادعای قابل تاملی توسط "دونالد ترامپ" نامزد جمهوری خواه آمریکایی مطرح شده است.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ایالات متحده آمریکا در 37 سال اخیر ادعاهای متنوعی ضد جمهوری اسلامی ایران مطرح کرده که تا اثبات شدن راه طولانی را باید بپیماید و صحت و سقم آن در هاله ای از ابهام است.
نکته قابل تاملی که وجود دارد اینکه سردمداران کاخ سفید پیکان اتهام زنی علیه جمهوری اسلامی ایران را به سمت حوزه های دفاعی و امنیتی و بعضا همپوشانی این دو حوزه با امنیت ملی خود نشانه گرفتند که جای بحث دارد.
مقامات دو حزب "دمکرات" و "جمهوری خواه" ایالات متحده آمریکا هرزمان که به کاخ سفید راه یافتند یا قبل از آن ایران را به مسائل مختلفی همچون تروریسم، تلاش برای دستیابی به سلاح هسته ای و بی ثباتی منطقه متهم میکنند که همواره مقامات کشورمان به این ادعاها پاسخ داده اند.
"دونالد ترامپ" یکی از نامزدهای ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکاست که تلاش میکند با اتهام زنی و نشان دادن اقتدار از خود، آرا انتخابات آینده ریاست جمهوری آمریکا را کسب کند. تحلیلگران معتقدند "دونالد ترامپ" تلاش میکند تا با الگو برداری از "ولادیمیر پوتین" رئیس جمهور فدراسیون روسیه (در زمینه اقتدار گرایی) افکار عمومی را در آمریکا متوجه خود کند.
نیروی دریایی آمریکا با انتشار فیلمی مبهم مدعی شد پرتاب موشک های ایران به سمت ناوهای نظامی آمریکا در تنگه هرمز صحت داشته است.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوانبه نقل از فاکس نیوز، نیروی دریایی آمریکا روز گذشته فیلمی مبهم منتشر کرد که در آن کشتی های نظامی ایرانی به سمت ناوهای نظامی فرانسه و آمریکا در تنگه هرمز موشک پرتاب کرده است.
به ادعای فاکس نیوز، این حادثه 26 دسامبر سال گذشته میلادی (5 دی 94) رخ داد؛ اما فیلم آن، روز گذشته منتشر شد. این مسئله در حالی رخ داد که آمریکا و قدرتهای جهانی خود را برای لغو تحریم های ایران آماده می کنند.
به ادعای فاکس نیوز، در این فیلم موشکهایی از کشتی های نیروهای سپاه پاسداران ایران به سمت ناوهای جنگی آمریکا پرتاب می شود. برخی رسانه های خبری نیز مدعی شدند ناو هواپیمابر "هری اس ترومن" آمریکا از خطر موشک های ایران گریخت.
سی بی اس نیوز در گزارشی به تاثیر توافق هستهای ایران بر صنعت نفت آمریکا پرداخت.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ سایت اینترنتی شبکه تلویزیونی سی بی اس نیوز در مطلبی به قلم "رینا فلور" نوشت: توافق اتمی ایران صنعت نفت آمریکا را تهدید می کند.
در آستانه سخنرانی سالانه "باراک اوباما،" رئیس جمهور آمریکا، در کنگره این کشور، جمهوری خواهان بار دیگر از توافق اتمی ایران و آنچه که کاخ سفید از آن به عنوان موفقیت کلیدی سیاست خارجی رئیس جمهور یاد می کند، انتقاد و به آن حمله می کنند. در حال حاضر آنها هشدار می دهند که این توافق بین المللی می تواند به صنعت نفت آمریکا آسیب وارد کند.
سناتور "جان هویوناز،" از ایالت داکوتای شمالی، با انتشار نواری ویدئویی مدعی شد: در نتیجه توافق اتمی اوباما با ایران که یک کشور حامی تروریسم است، این کشور به این توانایی خواهد رسید که صادرات نفت خود را در زمانی که متحدان سنی میانه رو ما و هم پیمانان آنها روز به روز از طرف ایران بیشتر تهدید می شوند، افزایش دهد. این موضوع سبب خواهد شد که عربستان سعودی هم میزان صادرات خود را افزایش دهد.
اقتصاد عربستان قربانی بعدی کاهش قیمت نفت خواهد بود. همزمان با کاهش درآمدهای نفتی، سعودیها همان اشتباهاتی را مرتکب میشوند که اروپاییها مرتکب شدند. سعودیها بازار را با نفت ارزان اشباع کرده است تا رقبای خود را از میان بردارد، اما به همین سادگی که آنها میپندارند نیست.
گروه بینالملل مشرق - عربستان سعودی با تولید نزدیک به 11 میلیون بشکه در روز، بزرگترین تولیدکننده نفت اوپک است و 75 تا 80 درصد نفت تولیدی را هم صادر میکند. دلارهای حاصل از این تولید و صادرات عظیم یکی از اصلیترین ابزارهای سعودیها برای پیشبرد سیاستهای مخرب و غیرشرفتمندانهشان در منطقه بوده است. تأمین هزینه جنگ علیه دولت و ملت سوریه و عراق و یمن تا حمایت از دیکتاتوریهای منطقه در بحرین و امارات و مصر و ... همگی به مدد همین دلارهایی است که از فروش نفت نصیب شاهزادگان کمخرد (از نوع سیاسی آن) سعودی میشود.
بدلیل همین ناپختگی سیاسی، حکام تازه روی کار آمده سعودی همزمان با هزینه پول نفت در بیثباتسازی منطقه، از ابزار نفت برای ضربهزدن به دیگر تولیدکنندگان آن (مشخصا ایران، روسیه و ونزوئلا) هم استفاده میکنند. در شرایطی که قیمت جهانی نفت روند نزولی بیسابقهای را طی میکند، سعودیها که خود نیز فروشنده همین کالا هستند، برای تضعیف اقتصادهای ایران و روسیه (و در کنار آن ونزوئلا) که سیاستهای ضدآمریکا و همپیمانانش دارند، با حفظ تولید خود به کاهش بیشتر قیمتها کمک کرده است. در آخرین اجلاس اوپک نیز سقف تولید کشورهای عضو با مخالفت عربستان بدون تغییر باقی ماند.
سفیر چین در آمریکا را به صرف یک نوشیدنی به هتلم دعوت کردم؛ هنگامی که وارد شد، او را به یک میز آرام در میخانه هدایت کردم. همانجا، با کوکتل، به توافق نهایی درباره لیست تحریمها رسیدیم.
گروه بینالملل مشرق-" هیلاری رودهام کلینتون" وزیر اسبق امور خارجه آمریکا در کابینه اول باراک اوباما و همسر "بیل کلینتون" چهل و دومین رئیسجمهور آمریکا است. کلینتون یکی از نامزدهای انتخابات سال 2016 میلادی و طبق نظرسنجیها از حمایت قابلتوجهی در میان دموکراتها برخوردار است.هیلاری پس از ترک پست خود در وزارت خارجه آمریکا، در 10 ژوئن 2014 کتاب خاطراتش را تحت عنوان "انتخابهای سخت" منتشر کرد. فصل هجدهم این کتاب به بیان خاطرات کلینتون با موضوع ایران میپردازد که این فصل، "ایران: تحریمها و رازها" نام دارد. گروه بینالملل مشرق قصد دارد طی روزهای آتی خلاصهای از فصل مربوط به ایران در کتاب "انتخابهای سخت" را در چند بخش منتشر کند.بخش اول این گزارش را میتوانید از اینجا و بخش دوم را از اینجا بخوانید.
«دروازه بدون سنگربان» مشکل این روزهای پرسپولیس احیا شده است. باید صبر کرد تا برانکو ایوانکوویچ از کرواسی به تهران بازگردد تا تکلیف این مشکل حیاتی مشخص و برطرف شود.
گروه ورزشی مشرق - بعد از رفتن ایمان صادقی گلر دوم قرمزها به تیم دسته اولی خونه به خونه بابل، نیاز به جذب دروازهبانی جدید در اردوی سرخها احساس میشود.
برخی رسانه ها از «سعید ابراهیمپور» مرد شماره یک نساجی به عنوان یکی از گزینههای ارتش سرخ نام برده اند؛ دروازهبانی که در ابتدای فصل فاصلهای تا پرسپولیسی شدن نداشت. آن روزها درخواست اولیه درودگر مدیرعامل وقت نساجی برای صدور رضایتنامه ابراهیمپور 500 میلیون تومان بود اما حالا شرایط فرق کرده است.
وکیل سوشا مکانی در گفتگوی اختصاصی با باشگاه خبرنگاران اتهام اصلی سوشا و جزئیات پرونده را مطرح کرد.
بهنام علی محمدی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان عنوان کرد: اتهام اصلی سوشا مکانی انتشار عکس های خصوصی است و این مهمترین بخش پرونده است و البته در ابن چند روز اخیر شایعات زیادی در این باره شنیده شد که صحت نداشت.
هفت روز قبل گفتم حکم بدون وثیقه قانونی نیست
وی ادامه داد: هفت روز قبل هم گفتم حکم قرار بازداشت بدون وثیقه از دیدگاه من قانونی نیست و بیشتر قضات و دوستانم هم با من هم عقیده بودند و می بایستی همان روز با وثیقه آزاد می شد و خوشحالم که بالاخره بعد از هفت رور این اتفاق افتاد و سوشا فردا آزاد می شود.
سوشا پس از آزادی، ابتدا سر قبر پهلوان تختی می رود
علی محمدی ادامه داد: من در طول این مدت با یوشا حرف زدم و البته قبول دارم که سوشا کمی شیطنت می کرد، اما این اتفاق یک تلنگر برای سوشا بود و چه بسا اگر نمی افتاد اتفاقات بدتری در راه بود و تاثیر این اتفاق تا حدی بود که سوشا گفته است "بعد از آرادی اول سر قبر جهان پهلوان تختی میروم و توی زندان هم فقط کارم شده ذکر و دعا".
وزیرخارجه عربستان، ایران را به ایفای نقش خرابکارانه در سوریه و یمن متهم کرد!
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از "الحدث"؛ "عادل الجبیر" -وزیرخارجه عربستان سعودی- در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس گفت: "در نشست امروز شورای همکاری، موضوع حمله به سفارتمان در ایران را بررسی کردیم و به دیدگاه مشترکی در این خصوص رسیدیم.
وی گفت: ما خواستار برگزاری نشست سازمان همکاری اسلامی برای بررسی تجاوزات ایران به مقرهای دیپلماتیک عربستان سعودی شدهایم.
وی افزود شورای همکاری خلیج فارس توافق بر سر سازوکار فعال در مقابله با فعالیتهای ایران را اعلام خواهد کرد.
الجبیر با طرح ادعاهایی بیاساس ایران را به ایفای نقش خرابکارانه در سوریه و یمن متهم کرد.
همچون گذشته اصرار داریم که همه، حتی کسانی که نظام را و رهبری را قبول ندارند پای صندوقها بیایند چرا که انتخابات متعلق به ملت، ایران و نظام جمهوری اسلامی است. آرا و سلایق مختلف، ایراد ندارد، مهم آن است که تلاش و دقت کنیم که انتخاب ما، انتخاب درستی باشد.
به گزارش مشرق، حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (شنبه) در دیدار پرشور هزاران نفر از مردم قم، با تجلیل از قیام تاریخ ساز 19 دی 1356 مردم این شهر و تشریح علل و عوامل «ماندگاری انقلاب»، تاکید کردند: در پرتو حضور آگاهانه همگانی، ماندگاری انقلاب، آرامش و سکینه ملت و پیروزی بر توطئه های دشمنان امکان پذیر خواهد شد.
رهبر انقلاب اسلامی با تجلیل از قیام تاریخی نوزدهم دی سال 1356 مردم قم بر ضد رژیم دیکتاتوری شاه و در حمایت از مرجعیت و روحانیت، از مردم قم به عنوان «پیشروان و پیشرانان انقلاب» یاد کردند و افزودند: سالها مبارزه و بیانات امام خمینی و جایگاه مرجعیت و روحانیت، در مردم زمینههای مساعدی برای مبارزه با رژیم ستمشاهی فراهم کرده بود که قیام 19 دی، این مبارزه حیاتی را کلید زد.
روزنامه سعودی عربنیوز اقدام به مصاحبه با جلاد ارشد رژیم آل سعود کرده که گفته میشود عامل شهادت شیخ نمر باقر النمر روحانی برجسته شیعی بوده و وی را گردن زده است. وی افتخار میکند که فرزندش را نیز برای جلادی انتخاب کرده است.
گروه بینالملل مشرق - روزنامه سعودی عربنیوز اقدام به مصاحبه با جلاد ارشد رژیم آل سعود کرده که گفته میشود عامل شهادت شیخ نمر باقر النمر روحانی برجسته شیعی بوده و وی را گردن زده است.
از قدیمیترین و مشهورترین جلادان در عربستان است که تقریبا هر ماه، هفت یا 10 سر را با شمشیر قطع میکند. محمد سعد البیشی 42 ساله در این مصاحبه میگوید که از اینکه حد الهی! را اجرا می کند، به خود افتخار میکند و هیچ عذاب وجدانی برای گردن زدن بسیاری از اشخاص ندارد.وی گفت که گردن بسیاری از مردان و زنان را در گذشته زده است. او می گوید: برای من مهم نیست که گردن چند نفر که حکم اعدام برای آن ها صادر شده باشد را زده ام.
یک تیم بیست نفره ازبزرگان ورزش وقهرمانان واسطوره های ورزش کشتی کشورمان که بنابردعوت پهلوان حاج عبدالله عزیزی به مراسم چهل وهشتمین سالگرددرگذشت جهان پهلوان آقاتختی در زورخانه شهید شاهرخ شکوهی سنندج دعوت شده بودند،باحضوردرترمینال دوفرودگاه مهرآبادتهران ساعت نه صبح سواربرهواپیمای مسافر بری شدند.
بزرگانی همچون پرویزسیروس پور،منصوربرزگر،محمدرضاطالقانی،محمدخوش جان،سعیدحق وردی رئیس سازمان قهرمانان ملی ورزش ایران،محسن کاوه،محمدرضانوایی،محمدمحمودی،تهرانی،حسن بابک،و... دراین سفرمیهمان ویژه پهلوان عبدالله عزیزی رییس زحمتکش هیات کشتی تهران بودندکه درسنندج میزبان بزرگداشت جهان پهلوان بود.
قطع رابطه سیاسی ایران و عربستان با واکنشهای مختلفی از سوی جامعه جهانی مواجه شد که در زیر میخوانید.
به گزارش خبرنگار دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، روز یکشنبه گذشته عربستان سعودی در واکنش به حمله تعدادی از معترضان اعدام شیخ نمر به سفارت این کشور در تهران، روابط خود با ایران را قطع کرد.
این اقدام شتابزده سعودیها با واکنشهای مختلفی از سوی کشورهای جهان مواجه شد که در این گزارش نگاهی اجمالی به آن خواهیم داشت.
هوا چون یینگ سخنگوی وزارت خارجه چین با اشاره به تنش در روابط ایران و عربستان سعودی گفت: چین مانند جامعه بینالمللی به شدت نگران تحولات است و نگرانی خود را در خصوص این مساله اعلام کرده است که اتفاقات اخیر میتواند موجب تشدید درگیریها در منطقه شود.
دختر "عبدالله بن عبدالعزیز آل سعود" پادشاه سابق عربستان با انتشار فیلمی از محل اقامت اجباری اش در یکی از کاخ های سلطنتی در شهر "جده" طرفداری خود را با شهید "شیخ نمر باقر النمر" اعلام کرد.
به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از العالم، پایگاه اینترنتی "پانورامای خاورمیانه" گزارش کرد،دختر "عبدالله بن عبدالعزیز آل سعود" پادشاه سابق عربستان با انتشار فیلمی از محل اقامت اجباری اش در یکی از کاخ های سلطنتی در شهر "جده" طرفداری خود را با شهید "شیخ نمر باقر النمر" اعلام کرد.
گفتنی است، شمار زیادی با مشاهده این فیلم در شبکه های اجتماعی این امر را رفتاری بر حق دانستند به ویژه از سوی دختر خاندان آل سعود که تمام مخالفان اش را اعدام می کند.
تصویری از خانه اشرف پهلوی در فضای مجازی منتشر شده، خانه ای اشرافی که در یکی از گرانقیمت ترین محله های نیویورک واقع شده است.
به گزارش خبرنگار اخبار داغگروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با انتشار خبر درگذشت اشرف پهلوی روزنامه نیویورک تایمز تصاویری را از خانه مجلل وی منتشر کرده که قیمت آن چیزی معادل 49 میلیون دلار است. این خانه یکی از گرانترین خانه ها در یکی از قدیمی ترین محله های نیویورک به شما می رود.
حمایت جریان آلوده از نامزدی آقای سید حسن خمینی میتواند با این انگیزه صورت پذیرفته باشد که عبور از خط امام(ره) را به فرزند یادگار آن حضرت نیز نسبت دهند! و خودداری آقای سید حسن خمینی از حضور در آزمون خبرگان را میتوان اقدامی حساب شده برای دور شدن از دام مورد اشاره تلقی کرد.
به گزارش مشرق، حسین شریعتمداری در سرمقاله امروز کیهان و در تحلیل چرایی خودداری سید حسن خمینی از شرکت در آزمون خبرگان نوشت: خودداری آقای سید حسن خمینی از شرکت در آزمون خبرگان که نتیجه آن حذف نام ایشان- بخوانید انصراف- از فهرست نامزدهای مجلس خبرگان است، نظرات و برداشتهای متفاوتی را به دنبال داشته و گمانهزنیها در این باره هنوز هم ادامه دارد. نگارنده اما، در این خصوص برداشت دیگری دارد که با شواهد بسیاری نیز همراه است و چنانچه صحت داشته باشد، از هوشمندی ایشان حکایت میکند. بخوانید!
خطر نزاع درون خاندان سلطنتی سعودی در حال افزایش است. سناریوی جنگ علنی میان اعضای این خاندان، که قبل از ژانویه 2015 و روی کار آمدن ملک سلمان غیرقابلتصور بود، در حال حاضر بسیار محتمل است و در عین حال در بعد سیاست خارجی نیز آغاز یک جنگ واقعی توسط سعودیها علیه ایران امکان پذیر است.
گروه جنگ نرم مشرق- انزوای بینالمللی رو به رشد عربستان و نفوذ فزاینده ایران در منطقه و جهان، سعودیها را در سال 2016 وادار خواهد کرد تا برای حفاظت از منافع خود دست به اقدامات غیرقابلپیشبینی بزنند. تصمیم روز یکشنبه ریاض مبنی بر قطع کامل روابط دیپلماتیک با ایران را میتوان بخشی از همین اقدامات تلقی کرد. سعودیها یک روز بعد، تمام روابط تجاری با ایران را هم قطع و شهروندان خود را از سفر به این کشور منع کردند. بهانه عربستان برای قطع روابط با ایران، هجوم معترضان ایرانی به سفارت سعودی در تهران بود که در واکنش به اعدام شیخ نمر، روحانی شیعه برجسته عربستانی انجام شد. این در حالی است که آلسعود به دلیل شرایط نامطلوب اقتصادی از جمله افزایش 40 درصدی قیمت بنزین به دنبال مدیریت افکار عمومی کشور خود است.
«ایان برمر» رئیس سازمان تحلیلی «گروه اوراسیا» (Eurasia Group) که بزرگترین گروه مشاورهای سیاسی جهان در این خصوص میگوید: «عربستان گرفتار دردسر بزرگی شده و خودش هم این را میداند.» گروه اوراسیا در گزارش پیشبینی «ریسکهای سیاسی» سال 2016 خود، معضلاتی را که عربستان در آینده نزدیک با آنها مواجه میشود، دقیقتر بررسی کرده است:
جنگندهبمبافکنهای رژیم سعودی، در اقدامی عامدانه، نقطهای را در نزدیکی سفارت جمهوری اسلامی ایران در یمن بهگونهای هدف قرار دادند که ترکشهای آن، به ساختمان سفارت اصابت کند و باعث مجروحیت برخی کارکنان شود؛ اقدامی که انتظار میرود پاسخی بهمراتب عزتمندانهتر از سوی مسؤولان دولتی دریافت کند.
گروه بینالملل مشرق - جنگندهبمبافکنهای رژیم سعودی، شب پنجشنبه در اقدامی بیشرمانه، نقطهای در نزدیکی سفارت جمهوری اسلامی ایران در یمن را هدف موشک قرار دادند که بر اثر برخورد ترکشهای این موشکها، خساراتی به ساختمان سفارت وارد آمد و نیروهای حفاظت سفارت کشورمان در صنعا نیز زخمی شدند.
پیش از این نیز در روز 31 فروردین ماه سال جاری، موشکهای سعودی به چند متری سفارت کشورمان در صنعا اصابت کرده و شیشههای سفارتخانه را شکسته بود اما خوشبختانه سفیر و کادر دیپلماتیک ما صدمه ندیده بودند.
سلام دوستان وسروران عزیز
به وبلاگ خودتان خوش آمدید امیدوارم لحظات شادی داشته باشید لطفا پس از خواندن و مشاهده هر مطلب نظرات خود را مرقوم فرمایید. متشکرم